Slash și Duff au fost la Londra să-l vadă pe Axl cu AC/DC. (VIDEO, întregul concert)

07 Iun 2016 | scris de Alex Revenco
Slash și Duff au fost la Londra să-l vadă pe Axl cu AC/DC. (VIDEO, întregul concert)

Sâmbăta trecută, AC/DC + Axl Rose au cântat pe The Stadium at Queen Elizabeth Olympic Park (Stadionul Olimpic) din Londra, în primul concert desfășurat aici, de la Olimpiada din 2012.

Concert memorabil la Londra

Printre zecile de mii de spectatori la concert s-au aflat Slash și Duff McKagan, veniți să-l vadă pe colegul de la Guns N' Roses cântând alături de AC/DC. Cei doi au fost plăcut impresionați și au scris pe rețelele de socializare: „Pe scurt, a fost o seară minunată iar concertul -memorabil”- Slash, „Pur și simplu o experiență epică“.-Duff. După acest al zecelea concert cu Axl solist la AC/DC, ultimele showuri din Europa sunt la Manchester, Etihad Stadium (UK)- 9 iunie, Aarhus, Ceres Park (Danemarca)- 12 iunie, Düsseldorf, Esprit Arena (Germania)- 15 iunie.

Axl cu AC/DC, Guns N' Roses, AC/DC

După trei săptămâni, Rose revine la Guns N'Roses, pentru un turneu de stadioane și săli de sport în Statele Unite, ce va începe pe 23 iunie, la Ford Field din Detroit. După ce termină turneul cu Guns, Axl Rose- devenit cel mai ocupat solist rock din lume- are patru zile de odihnă și revine la AC/DC pentru ultimele zece concerte în SUA din turneul Rock or Bust. Turneul AC/DC + Axl urmează să înceapă pe 27 august, în Greensboro, Carolina de Nord. Dacă duce la bun sfârșit toate angajamentele, va fi o performanță nemaintâlnită pentru Axl Rose, ca frontman la două dintre cele mai mari formații rock din istorie. Vezi mai jos concertul din 4 iunie de la Londra (integral)

Alte stiri din Muzica

Ultima oră