Simply The Best - Povestea Naiului, cinci genuri muzicale pe aceeaşi scenă la Sibiu

24 Iun 2015 | scris de Cristi Severin
 Simply The Best - Povestea Naiului, cinci genuri muzicale pe aceeaşi scenă la Sibiu
Un nai, cinci genuri muzicale pe aceeaşi scenă, altfel spus: Simply The Best - Povestea Naiului. Evenimentul muzical cu totul special continuă în 2015 cu o ediție impresionantă, care reunește nume importante ale muzicii din România. Pe 24 iulie, naiul își va spune din nou povestea în Piața Mare din Sibiu, într-un spectacol unic, de o mare valoare artistică și culturală.
Ca și în anii precedenți, naistul sibian Radu Nechifor este cel care reunește într-un singur eveniment cinci genuri muzicale: folclor, jazz, pop-rock, clasic și DJing. Pe scenă va urca anul acesta un invitat de marcă: mentorul și profesorul artistului sibian - muzicianul Gheorghe Zamfir. Împreună, vor arăta publicului multiplele dimensiuni și valențe ale naiului, transformându-l în adevărata vedetă a evenimentului.
Pentru ritmurile de pop-rock, invitata specială va fi Delia, iar jazz-ul va fi reprezentat de Ozana Barabancea, prezentă şi la primele două ediții ale concertului. Grupul Vocal Anatoly va cânta alături de Radu Nechifor muzică clasică, iar Johnny DaMix, reprezentant al genului muzical DJing, va pune în scenă un moment surprinzător.
Pe lângă artiștii amintiţi, alături de Radu Nechifor vor urca pe scenă peste 30 de muzicieni și instrumentiști talentați, apreciaţi atât din România cât și din străinătate, precum: Marius Preda, Cezar Cazanoi, Orchestra Marin Alexandru. Simply The Best — Povestea Naiului este un eveniment cultural cofinanțată de Consiliul Local Sibiu și Primăria Municipiului Sibiu. Intrarea publicului va fi liberă.

 

Alte stiri din Muzica

Ultima oră