Sharon Osbourne: „Îl iubesc pe Ozzy, mi-a dăruit o viață extraordinară și trei copii străluciți”(video)

11 Mai 2016 | scris de Alex Revenco
Sharon Osbourne: „Îl iubesc pe Ozzy, mi-a dăruit o viață extraordinară și trei copii străluciți”(video)

După despărțirea de celebrul rocker, Sharon Osbourne a făcut primele declarații în cadrul emisiunii de televiziune The Talk, de pe canalul CBS. Luni Sharon a lipsit de la emisiune (unde e invitată permanent) dar a revenit ieri când a vorbit, în direct, despre despărțirea de Ozzy, pe motiv de infidelitate. Acesta a fost acuzat că a înșelat-o pe Sharon (63 de ani) cu Michelle Pugh (45 de ani), hairstylist.

Întrebată dacă e adevărat că l-a dat afară din casă pe Ozzy sau e doar un zvon, Sharon a spus: ”Nu e zvon este adevărat. La această oră nu am nici o idee despre ce voi face de acum înainte. Am nevoie de timp să mă gândesc. Chiar vreau să mă gândesc cu grijă la acest aspect. Am 63 de ani și nu pot trăi așa”. Apoi a adăugat: „Între timp el s-a întors acasă, dar am plecat eu. Am vorbit cu el ieri noapte. Nu sunt cu el dar stăm de vorbă împreună.

Îl iubesc pe dragul de Ozzy, mi-a dăruit o viață extraordinară și trei copii străluciți”. La întrebarea, dacă ea crede că va divorța de Ozzy, Sharon a spus: „În acest moment nu pot să dau un răspuns. Nu știu ce vreau. Sunt bine acum, chiar sunt, întradevăr. Sincer, sincer nu pot mulțumi îndeajuns oamenilor care m-au sprijinit în aceste zile, pentru mesajele lor de afecțiune. M-au îmbărbătat și am găsit această forță interioară ce mă determină să spun, OK, ce urmează. Pot să mă descurc."

Anul trecut, Ozzy și Sharon au sărbătorit 33 de ani de căsnicie, Sharon având și rolul de manager al lui Ozzy. Cu Black Sabbath, Ozzy are o serie de concerte în Europa iar la toamnă în SUA.

Alte stiri din Muzica

Ultima oră