Seară norvegiană în clubul Black Helmets

12 Iul 2016 | scris de Alex Revenco
Seară norvegiană în clubul Black Helmets

Joi 8 septembrie, în Club Black Helmets are loc al 60-lea concert din seria Metal Under Moonlight.

Dimenzion Psychosphere are 16 ani de activitate

Ca deobicei, Titus care se străduiește să prezinte trupe valoroase din zona metal underground, ne propune două trupe din Norvegia, în premieră în România. Deși provin din Norvegia, Dimenzion Psychosphere (foto) nu s-au apucat de black metal ci au preferat thrash-ul industrializat, groovy, susținut de aparitii scenice unice. Trupa are o istorie de 16 ani și două albume foarte bine primite de presa de specialitate.

În deschidere, Mental Despair și Bulletproof

Tânara trupă norvegiană, Mental Despair vine cu un amestec tăios de thrash, groove și death metal. Are un EP lansat in 2014 ("Another World") si concerte alaturi de nume grele, gen SepticFlesh, Taake, Kampfar, Sahg, Purified in Blood și Communic.
"Beer and Rock'n'Roll" este starea de spirit a oricărei trupe de thrash metal care se respectă. Cu doar un an de activitate dar cu un entuziasm contagios, Bulletproof se află în fața celui mai important examen din acest an, împărțind pentru prima oară scena cu două formații din străinătate.

Intrarea este 20 de lei

Joi 8 septembrie, accesul publicului se face începând cu ora 20.00 iar prețul biletului este 20 de lei, la intrare, în seara concertului, dar se acceptă și rezervări, cu plata în avans - relații la 0722.814.991. Clubul Black Helmets este pe str. George Ranetti nr. 23, mijloace de transport: autobuz 601, metrou Grozăvești. Pe durata concertului sunt permise fotografiatul și filmatul. Este interzis accesul cu băuturi aduse din afara clubului. Concertul este non-profit, toate încasările rezultate fiind folosite pentru organizarea evenimentului și pentru plata cheltuielilor de deplasare a trupelor participante. La Black Helmets va fi stand de CD-uri și tricouri. Ascultă mai jos track-ul "Slaves" extras de pe albumul "Collapse" (2014), al grupului Dimenzion Psychosphere

Alte stiri din Muzica

Ultima oră