Se lansează discul “Vinyl- Best of Season1”

26 Apr 2016 | scris de Alex Revenco
Se lansează discul “Vinyl- Best of Season1”

Atlantic & Warner Bros. Records lansează un nou soundtrack pentru cea mai noua producție HBO – Vinyl. Al doilea disc cu muzica originală din „Vinyl” conține cele mai importante piese din serial, împreună cu noi înregistrări ce aparțin unor artiști consacrați.

Cover de excepție după „Life on Mars”, David Bowie

Al doilea disc a fost lansat pe 15 aprilie in format electronic, ultimul episod din sezonul 1 fiind difuzat exclusiv pe HBO pe data de 18 aprilie. “Vinyl: Music from the HBO® Original series– Best of Season 1”, este o experiență unică, ce captează ascultătorul și îl insoțeste într-o călătorie muzicală de excepție, punând în prim plan cele mai importante momente muzicale ale primului sezon din serialul “Vinyl”- inclusiv noile creații semnate de Iggy Pop, The Arcs, John Doe, Royal Blood, Nate Ruess și Trey Songz (cu un cover de excepție după „Life on Mars”, David Bowie).

Piese în premieră, cu Elvis Costello, Chris Cornell etc

Dar discul conține și multe materiale în premieră absolută, create de Julian Casablancas, Chris Cornell, Elvis Costello, Charlie Wilson și mulți alții. Prima parte din ambițioasa colecție muzicală a fost lansată pe 12 februarie cu titlul “Vinyl: Music from the HBO Original Series – Volume1” și a constituit coloana sonoră pentru mult așteptatul serial. Au urmat alte opt lansări originale scrise și produse special pentru drama HBO, alături de hituri vintage reînregistrate de artiști contemporani, care au fost piesele de senzație în episoadele săptămânale ale serialului.

Alte stiri din Muzica

Ultima oră