Scorpions live@Romexpo-două categorii de bilete sunt epuizate

30 Mai 2018 | scris de Alex Revenco
Scorpions live@Romexpo-două categorii de bilete sunt epuizate Galerie foto (2)

Două dintre cele patru categorii de bilete (Tribună – 350 lei și Golden Ring- 270 lei) la concertul Scorpions din 12 iunie, de la București, au fost epuizate, anunță organizatorul Events (www.events.ro).

La cererea publicului aceste două categorii se suplimentează cu înca 200 de locuri fiecare. Aceste bilete, precum și celelalte două categorii, 190 lei (Gazon A) și 150 lei (Gazon B),se pot cumpăra începând de astăzi, 30 mai 2018, online pe www.eventim.ro, sau prin rețeaua Eventim (magazinele Germanos, Vodafone, Orange, Domo, librăriile Humanitas, librăriile Cărtureşti).

Scorpions este una dintre cele mai longevive trupe de rock din lume, cu peste 50 de ani de carieră și peste 100 de milioane de albume vândute, a căror muzică sună la fel ca în prima zi și demonstrează cu fiecare concert că plăcerea lor a crea muzică și de a o interpreta este aproape de necrezut.

Livrând un Crazy World Tour, care îi va inspira pe toți cei cei prezenți, Scorpions vor readuce energia și emoția cu care și-au obișnuit fanii la toate concertele lor. Cinci decenii de muzică vor putea fi auzite într-o singură seară, la spectacolul ce se anunță exploziv.

În deschiderea mega show-ul uneia dintre trupele care fac  parte din istoria rock-ului mondial, vor cânta Compact B cu invitatul special Leo Iorga și Salamandra.

 

SHARE

Eurofrutas Temporar

Alte stiri din Muzica

Ultima oră