S-a confirmat oficial, Rihanna vine la București pe 14 august !

22 Mar 2016 | scris de Alex Revenco
S-a confirmat oficial, Rihanna vine la București pe 14 august !

Astăzi, după prânz, la conferința de presă ținută de Marcel Avram a fost confirmat show-ul pe care frumoasa artistă din Barbados îl va susține pe 14 august în Piața Constituției. Mai mult, alături de Rihanna, au fost confirmați headlinerii noului festival Zutopia: Steve Aoki-pe 15 august și SIA -pe 17 august.

A înregistrat șapte albume în șapte ani
Concertul Rihannei face parte din The Anti World Tour 2016, turneu început în toamna anului trecut în Statele Unite și continuă pe parcursul acestui an. Cu peste 45 de milioane de albume vândute în lumea întreagă și peste 210 milioane de piese descărcate în variantă digitală, Rihanna a devenit una dintre cele mai mari nume din industria muzicală. În șapte ani a lansat șapte albume, 13 dintre discurile ei single au ajuns numărul 1, a câștigat opt premii Grammy. În plus, este considerată cea mai prietenoasă artistă de pe Facebook, cu peste 81 de milioane de prieteni.

De la electro house la acid jazz și soul
Steve Aoki este un muzician american din zona electro house, devenit celebru după ce a fost recompensat cu numeroase premii la Billboard Awards 2008. Headlinerul ultimei zi de festival este Kate Isobel Furler, cunoscută ca SIA. Interpreta din Australia își compune/ produce singură muzica și este una dintre cele mai de succes interprete la această oră, din zona pop/ indie pop/ trip hop/ acid jazz hip hop/ soul. Până acum, top pe 17 august au fost anunțați Fallulah (Danemarca), Oh Land (Danemarca) și Selah Sue (Belgia).

Biletele se pun în vânzare pe 22 martie, ora 16.00
Astăzi, în rețeaua eventim (pe eventim.ro și în magazinele partenere) se pun în vânzare mai multe categorii de bilete, în picioare- Diamond, Golden și Normal Circle și pe scaune – în tribunele VIP.
Vor fi atât bilete pe fiecare zi în parte dar și abonamente, pentru trei zile. Cele mai atractive prețuri sunt la biletele early bird, 151,20 lei -ziua Rihanna, 54, 00 lei- ziua Steve Aoki, 145,80 lei- ziua SIA, 210, 60 lei abonamentul pe trei zile. La polul opus, în tribune, biletele sunt 648,00 lei -prima zi, 270,00 lei- ziua a doua, 270,00 lei- ziua a treia, 712, 80 lei- abonamentul pe trei zile

Alte stiri din Muzica

Ultima oră