Pentru al 14-lea an consecutiv, Ștefan Bănică are concerte de Crăciun, la Sala Palatului

20 Oct 2015
Pentru al 14-lea an consecutiv, Ștefan Bănică are concerte de Crăciun, la Sala Palatului
Ștefan Bănică susține seria concertelor extraordinare de Crăciun pentru al 14-lea an consecutiv, o tradiție-record, fiind cea mai longevivă producție muzicală din România. Spectacolele din acest an vor avea loc pe 11 și 12 decembrie, la Sala Palatului, de la ora 19.30.

“În fiecare an, la concertele de Crăciun, mă bucur că avem foarte mulți spectatori din țară, nu doar din București, și chiar din străinătate. Sunt oameni care vin special pentru acest concert, devenit deja un mod tradițional de intrare în atmosfera sărbătorilor de iarnă. Ce onoare mai mare poate fi pentru un artist decât să vadă în sală, de fiecare dată, mai multe generații la un loc: de la copii, adolescenți și până la părinți și bunici! Ce poate fi mai frumos?! Aștept cu drag să ne revedem și în acest an la Sala Palatului, pe 11 și 12 decembrie, să creăm împreună o atmosferă de neuitat.” – a declarat Ștefan Bănică.

Biletele costă între 60 şi 200 de lei şi se găsesc la Sala Palatului, vandbilete.ro,bilete.ro, myticket.ro, iabilet.ro,  blt.ro, bilet.ro, eventim.ro.

Alte stiri din Muzica

Ultima oră