Pe 8 aprilie, Celelalte Cuvinte live@Music Club

23 Mar 2016 | scris de Alex Revenco
Pe 8 aprilie, Celelalte Cuvinte live@Music Club

Grupul orădean Celelalte Cuvinte revine în Capitală, spectacolul urmând a avea loc pe 8 aprilie, de la ora 21.00, la Music Club. Evenimentul va fi dedicat pieselor ce au ce au scris istorie în rockul românesc: Zmeie, Scrisori iubite, Dacă vrei, Iarbă prin păr, Un sfârşit e un început, dar și noilor compoziții.

În decembrie împlinesc 35 de ani
De aproape 35 de ani împreună, Celelalte Cuvinte este una dintre cele mai longevive formații rock din România care și-a păstrat de-a lungul timpului, atât componenţa cât şi maniera componistică și interpretativă. Fără să ţină cont de mode, fără să facă compromisuri, „cuvintele” au ştiut cum să nu se "uzeze", să fie doriţi și cum să-și răsplătească fanii-la fiecare concert!- pentru fidelitatea lor.

Au refuzat să fie comerciali
Ce trebuie să faci ca muzica ta să fie difuzată ? Să compui ceva "şlăgăros" (preferabil o baladă), de trei minute - trei minute jumătate şi fără solo de chitară. Ce au făcut "Cuvintele"? Piese de cinci- şase minute, unde chitara se aude "la greu". Pentru asta și pentru multe altele, Celelalte Cuvinte se numără printre puținele grupuri de legendă din rockul autohton.

Intrarea este 40 de lei
Călin Pop, Marcel Breazu, Tiberiu Pop, Leontin Iovan şi Ovidiu Roşu pregătesc un concert special, cu prilejul primului lor concert în Music Club. Biletele sunt 40 de lei, disponibile în rețeaua IaBilet și online pe www.iabilet.ro. Important: cumpărarea unui bilet nu asigură automat loc la masă. Rezervările se fac prin telefon, la Music Club- 0720. 887.115 sau prin e-mail, la rezervari@music-club.ro.

Alte stiri din Muzica

Ultima oră