Pe 7 iulie, în Piaţa Constituţiei, concert omagial Michael Jackson

17 Mar 2016 | scris de Alex Revenco
Pe 7 iulie, în Piaţa Constituţiei, concert omagial Michael Jackson

Music ‎Event Romania‎, organizatorul concertului –omagiu adus lui Michael Jackson a dat asăzi un comunicat, din care aflăm următoarele:

-va avea loc 100 % pe 7 Iulie in Piata Constitutiei

-este un proiect gigant, în care e implicata o armata de oameni pentru productie, planning, PR, advertising, ticket sales, media etc. si prin urmare sunt necesare exagerat de multe aprobari si documentatie deoarece traim intr-o tara a birocratiei, aprobari fara de care nu se poate realiza absolut nimic, cel putin nu legal.

-proiectul este definitivat, planul pentru Piata Constitutiei este gata, agentia de bilete Eventim pregatita, categoriile de pret si numarul de locuri deja stabilite, deci organizatoric totul este pus la punct.

-singurul motiv pentru care inca nu s-au pus biletele in vanzare, este intarzierea aprobarilor si avizarilor de la autoritatile locale competente si ISU fara de care nu se poate înainta .

-Fiind un proiect conceput si realizat de americani, standardele si cerintele acestora sunt foarte stricte asadar fara toate obligatiunile legale indeplinite, firma organizatoare nu are dreptul de a mai demara nici un fel de actiune.

- in momentul in care se vor pune biletele in vanzare toata lumea va fi informata pe mijloacele media existente iar agenţia de bilete Eventim a pregatit deja patru categorii de preturi cuprinse intre 80 si 450 de lei.

Alte stiri din Muzica

Ultima oră