Pe 12 iunie, Scorpions live@Romexpo. Cine cântă în deschidere

25 Mai 2018 | scris de Alex Revenco
Pe 12 iunie, Scorpions live@Romexpo. Cine cântă în deschidere Galerie foto (3)

Puține formaţii pot aduce la concerte un public atât de diferit ca Scorpions, public care știe versurile a cel puțin unei piese și care cântă la unison Wind of Change.

Noi generații de fani, probabil născute mult după anul în care se lansau Still Loving You sau Rock You Like a Hurricane, vor avea ocazia să își (re)vadă trupa preferată la București, pe 12 iunie, la Romexpo, în cadrul unui concert de colecție din cadrul Crazy World Tour, adus în România de Events (www.events.ro).

Scorpions este una dintre cele mai longevive formaţii rock din lume, cu peste 50 de ani de carieră și peste 100 de milioane de albume vândute. Muzica sună la fel ca în prima zi și demonstrează cu fiecare concert plăcerea lor de a o crea și de a o interpreta live.

În showul Crazy World Tour, care îi va inspira pe toți cei cei prezenți, Scorpions vor readuce energia și emoția cu care și-au obișnuit fanii la toate concertele lor. Cinci decenii de muzică vor putea fi auzite într-o singură seară, la spectacolul ce se anunță exploziv.

În deschiderea mega showului vor cânta Compact B cu invitatul special Leo Iorga (foto 2) și Salamandra (foto 3).

Compact B s-a reunit, Dupa Ani și Ani,în 2017, într-o formulăce include membrii importanți care au contribuit de-a lungul timpului la istoria grupului: Costi Cămărășan -fondatorul formatiei Compact, Leluț Vasilescu, Adrian Coco Tinca, Adrian Ordean și Monel Puia. Invitatul special Compact B este Leo Iorga.

Salamandra, al cărei lider, Cristian Becker a făcut parte din prima sa formulă din anul 1969, deține un repertoriu internațional impresionant și a susținut numeroase concerte atât în țară, cât și în străinătate.

Scorpions revine la București pe 12 iunie, la Romexpo iar biletele se găsesc pe www.eventim.ro şi în reţeaua magazinelor partenere la următoarele preţuri: 350 lei (Tribună), 270 lei (Golden Ring), 190 lei (Gazon A) și 150 lei (Gazon B).

Alte stiri din Muzica

Ultima oră