Patru dintr-un foc: Maroon 5, Scorpions, Muse & Iron Maiden

30 Mar 2016 | scris de Alex Revenco
Patru dintr-un foc: Maroon 5, Scorpions, Muse & Iron Maiden

Înainte de prânz, Marcel Avram, East European Production și D&D East Entertainment au susținut o conferință de presă în care, cu toții așteptam confirmarea oficială a concertelor Muse și Iron Maiden. Pe lângă acestea au mai fost anunțate încă două concerte tari, Maroon 5 (foto), pentru prima oară în România plus Scorpions, de data aceasta în ultimul concert de rămas bun dar și aniversar, 50 de ani de activitate.

Toți vor în Piața Constituției
Deși, inițial se vorbea că Muse & Iron Maiden vor cânta la Romexpo, Marcel Avram a spus că „toți vor în piața Constituției, s-a dus vestea că e un loc deosebit, AC/DC, Bon Jovi, Robbie Williams și Roger Waters au fost acolo și au spus mai departe. De exemplu, Maroon 5 au cerut să cânte în Romania (și nu în Bulgaria sau Ungaria), dar numai în Piața Constituției. Un alt motiv ar fi că România este un loc sigur (safe)”. În același timp s-ar putea ca 2016 să fie ultimul an în care sunt concerte în Piața Constituției, unde urmează să se construiască o parcare subterană.

Lipsurile de la Robbie Williams nu se vor repeta
Referitor la cele întâmplate anul trecut la Robbie Williams, Marcel Avram a spus că „în proporție de 98-99% lipsurile de anul trecut nu se vor mai repeta”. Am aflat că „firma ce trebuia să asigure mâncarea și băutura la Williams s-a retras cu o zi înainte de concert. Și cum concertul nu putea fi anulat, s-a apelat, în ultima clipă, la o altă firmă care a venit cu 60% mai puține puncte de vânzare din câte au solicitat organizatorii”.

Volbeat înainte de Muse
Iată programul concertelor, în ordinea desfășurării lor: 5 iunie -Maroon 5 @ Piața Constituției, (V Tour), 16 iulie- Scorpions@Romexpo (Return To Forever/50 th Aniversary Tour), 29 și 30 iulie- Rock The City -ediția a VII-a, cu headlineri Muse-prima zi și Iron Maiden- ziua a doua. Alte grupuri de la Rock The City, confirmate până acum, sunt Volbeat și Birth of Joy- înainte de Muse și Raven Age- înainte de Maiden. „Pe lângă acestea vor mai și alte două trei formații străine, în fiecare zi, dar și din România” a spus Marcel Avram.

Cele mai dificile negocieri
La întrebarea cu ce grup au fost cele mai dificile negocieri, Marcel Avram a spus că fiind prieten cu aproape toți nu a avut, cu artiștii, nici un fel de dificultăți. Dar cele mai dificile negocieri le-a avut cu staff-ul lui Andre Rieu, care cântă în piață, la o săptămână după Maroon 5. Astfel el a reușit să-i convingă pe aceștia să monteze scena mai devreme, pentru a evolua și Maroon 5 pe aceeași scenă. De asemenea, a sugerat că anul viitor s-ar putea întoarce la București Bon Jovi și peste doi- trei ani U2.

216.00 lei abonamentul la Rock The City
Biletele pentru concertele Maroon 5 și Muse se pun în vânzare astăzi de la ora 16.00, de la aceeași oră au prioritate membrii fancluburilor Scorpions și Iron Maiden, până mâine, la aceeași oră, când se pun în vânzare pentru toată lumea. Vor fi exclusiv bilete standing/ în picioare, în trei zone, Normal, Golden și Diamond. Biletele early bird au cele mai convenabile prețuri: 151,20 lei -Maroon 5, 148,80 lei- Scorpions, 216.00 lei -abonamentul la Rock The City, dar și 162,00 lei Muse, 145,80- Iron Maiden. Toate celelalte prețuri le aflați la eventim.ro

Alte stiri din Muzica

Ultima oră