O seară de neuitat: jazz metal brasiliero cu Kiko Loureiro (video)

07 Iul 2016 | scris de Alex Revenco
O seară de neuitat: jazz metal brasiliero cu Kiko Loureiro (video)

Unul dintre cei mai valoroși chitarişti din lume, este actualul chitarist al formațiilor Megadeth și Angra.

Jazz fusion și metal cu influențe braziliene

Având un stil unic, prin combinaţia de jazz fusion şi metal cu infuenţe braziliene, Kiko Loureiro va concerta pe 12 iulie, în Copper’s Pub. Este o ocazie unică pentru fanii acestuia de a-l întâlni îndeaproape şi de a-i asculta piesele proprii într-o interpretare excepţională. Atmosfera intimă şi elegantă a clubului de jazz va face din seara dedicată chitaristului brazilian un eveniment de neuitat.

Sunt doar 150 de bilete

Concertul va începe la ora 20.00, publicul având acces începând cu ora 19:00 Sunt aşteptaţi atât fanii lui Kiko Loureiro, Megadeth şi Angra, cât şi iubitorii de muzică de calitate. Doar 150 de norocoşi vor avea privilegiul de a participa la evenimentul Jazz Metal Brasiliero Night, organizat de Power BCPM.
Pentru cele doar 150 de locuri disponibile este obligatorie rezervarea. Preţul biletului este de 77 de lei- în avans și 88 de lei- în ziua concertului. Rezervarea poate fi făcută la 0734.013.333 sau prin e-mail la guitarbassdiscipline@gmail.com. De asemenea, biletele pot fi cumpărate direct din Copper’s Pub. Vezi mai jos mesajul lui Kiko Loureiro

Alte stiri din Muzica

Ultima oră