Noul clip al trupei Land of Stars (fostă Blackstar)

31 Mai 2016 | scris de Alex Revenco
Noul clip al trupei Land of Stars (fostă Blackstar)

Dorin Dancu (solist vocal & chitară), Nick Muntean (bass), Cosmin Simu (tobe) și Andrei Oltean (keyboards) alcătuiesc Land of Stars.

Primul album a fost „Stai Aproape”

Trupa din Blaj (ce s-a numit inițial Paradigma) a devenit cunoscută ca Blackstar dar a fost nevoită să renunțe la titulatură, din cauza unei companii care și-a înregistrat același nume la OSIM. Primul album, “Stai Aproape”, i-a făcut cunoscuți în țară dar le-a deschis drumul și spre scenele internaționale: Germania, Belgia, Spania, Austria, Ungaria. Tot acest album le-a adus "Marele premiu" la Festivalul International Proms of Delight Bucuresti 2010, primul loc la concursul Battle Of Songs 2010-2011 cu piesa “Follow Me”, precum si onoarea de a reprezenta România la festivalul Imagine de la Bruxelles.

De la rock la pop rock radio friendly

În 2012 Blackstar a lansat piesele “O Zi Perfectă”, “Asculta-ți Inima”, “Tomorrow” și “O Rază De Soare”, fiind nominalizată la categoria Best Pop Rock în cadrul Galei Premiilor Muzicale Radio Romania. După o perioadă rock, proiectul Land Of Stars se îndreaptă spre pop rock radio friendly, exemplificat de noul videoclip, “Final Neînceput”, feat. Kaszanova. Cântecul este „ plin de sentimente, dar și resentimente apărute la finalul brusc al unei frumoase povești de iubire...”.

Alte stiri din Muzica

Ultima oră