Motociclişti şi muzică rock la Tg Mureş, unde debutează Maris Fest

07 Sep 2015
Motociclişti şi muzică rock la Tg Mureş, unde debutează Maris Fest
Prima ediţie Maris Fest, ce va avea loc între 18 şi 20 septembrie, îşi propune ca publicul “să cunoască cultura motociclismului de pe meleagurile Transilvaniei îmbinată cu cele mai bune ritmuri de muzică rock contemporană”. Fiind un festival organizat de bikeri, va avea loc o parada a motocicliştilor prezenţi la festival. Vor putea fi admirate o sumedenie de motociclete din cele mai diverse categorii: cruiser, naked, touring, chopper, speed, enduro etc. Defilarea motociclistilor prin oraş se va face cu participarea şi sub supravegherea Poliţiei Rutiere.

Concursuri distractive, plimbare în caiac, airsoft, paintball etc.
Partea de divertisment implică o serie de concursuri distractive: băutul berii, aruncatul butoiului, mersul încet pe motocicletă, trasul frânghiei, mersul printre jaloane, pasarea balonului cu apă în mersul motocicletei, recunoscutul partenerului de catre pasagerul legat la ochi dupa sunetul tobei de eşapament, etc. Festivalul fiind organizat pe malul râului Mureş, pentru iubitorii sporturilor de apă se va pune la dispoziţie caiacuri pentru plimbare pe cursul în amonte al râului. Pentru un plus de distracție vor exista diverse concursuri interactive cu premii și alte activități precum cursuri de prim-ajutor (SMURD), airsoft, paintball, cățărare, karting. Trupa SiriuS va delecta publicul cu spectacole pirotehnice.

Concertează legendarul grup Piramis din Ungaria şi multe formaţii de la noi
Grupuri mai tinere dar şi altele, consacrate alcătuiesc afişul festivalului. Alături de Marchosias, Rotilos, Black Diamond, LSD, Mantra, EvergreeD, The Blast, Halmyris, Mercedes Band- din Romnia şi Prospeckt -Ungaria, pe scena festivalului vor urca New Proscenium, Bucovina, Kempes, Gothic, God şi unul dintre cele mai importante nume a scenei rock din Ungaria, Piramis. Activă din 1973 până în 1982 şi reactivată în 2009, Piramis este în topul celor mai valoroase grupuri maghiare din toate timpurile, alături de Omega, Illes, Metro, Locomotiv GT. Evenimentul, organizat în colaborare cu Primăria Municipiului Târgu Mureș, se va desfășura pe malul râului Mureș, lângă complexul de agrement "Mureșul". Intrarea este liberă.

 

 

Alte stiri din Muzica

Ultima oră