Mărțișor în versuri de la Toto Cutugno

29 Feb 2016 | scris de Alex Revenco
Mărțișor în versuri de la Toto Cutugno

„Esti boarea mea de dimineață/ Esti forța care ma ridică de pe pernă/ Esti primavara mea eternă/ Ești tandrețea serii”. Acesta este marțișorul pe care Toto Cutugno îl dedică tuturor femeilor din România, câteva versuri din cântecul „Una canzone che non c’e”.

Cadou pentru Ziua Femeii
“Marțișoarele nu există în Italia, dar această tradiție - de a întâmpina primavara purtând în piept un fir roșu împletit cu unul alb mi se pare fascinantă”, spune artistul italian. Cum nu o dată Cutugno a declarat că în România se simte ca acasă, el promite tuturor româncelor, și mai ales celor care îi sunt prietene- printre care se numară nume mari precum Nadia Comaneci- un concert care să fie înainte de orice un cadou pentru Ziua Femeii. “Le doresc tuturor femeilor o primavară frumoasă și un 1 Martie fericit și le astept pe clujence la concertul din 13 martie” - este mesajul pe care cantautorul îl transmite reprezentantelor sexului frumos.

13 martie, Sala Polivalentă din Cluj
Întâlnirea lui Toto Cutugno cu fanii dar mai ales cu admiratoarele sale va avea loc pe 13 Martie, incepand cu ora 19.00, la Sala Polivalenta din Cluj. Evenimentul este dedicat Zilei Femeii, se va numi „Best Of” și promite să încânte admiratoarele artistului cu hiturile care l-au consacrat: „L’Italiano“, „Serenata“, „Insieme: 1992”, „Figli”... dar mai ales cu melodiile special compuse pentru doamne și domnișoare. Biletele pentru concertul lui Toto Cutugno se găsesc la casa de bilete a Salii Polivalente, pe site-urile Biletoo.ro, Eventim.ro, Bilet.ro etc. și în magazinele partenere.

Alte stiri din Muzica

Ultima oră