La Clubul Ţăranului, lansare de CD Irina Popa & Cornel Cristei

07 Mar 2018 | scris de Alex Revenco
La Clubul Ţăranului, lansare de CD Irina Popa & Cornel Cristei Galerie foto (2)

Colaborarea bună (nu întotdeauna simplă și ușoară), de ani de zile, între Fundația MUZZA (Producător artistic-Alexandru Șipa) și A&A Records (Producător executiv-Andi Enache), se concretizează de această dată, în noul album semnat de Irina Popa & Cornel Cristei, și intitulat, Let the Music Out.

E, de fapt, singura piesă, din cele zece, semnată de un alt autor decît Cornel Cristei, respectiv, Iulian Vrabete (colaborator al solistei și component al trio-ului The Sinners (Cornel Cristei,  Iulian Vrabete și Relu Bițulescu), cu care Irina Popa a concertat cu mult succes pe multe scene de club, concert și festival (București, Sibiu, Ploiești, Cluj-Napoca, Câmpina, Galați, Gărîna,etc…)

De această dată, lansarea noului material, beneficiază de un prim turneu de zece concerte, toate în martie, după Ploieşti, Câmpina şi Galaţi urmează:  8 martie -Clubul Țăranului-București, 9-Aby Stage-Râmnicu Vâlcea, 10- Cult Music Club-Craiova, 17-Cafeneaua artiștilor-Buzău, 18-The Music Club-Brăila, 24-Club Hush-Pitești și 25-Deane’s Pub-Brașov.

Cît despre conținutul muzical al acestui album, despre solistă și colaborarea lor, cel mai bine ne poate vorbi virtuozul claviaturist, inspiratul compozitor și aranjor, dar în acest caz și producător muzical, Cornel Cristei: “Pe Irina Popa o cunosc de peste 10 ani...Am cunoscut-o în Brăila. Participa la selecția pe țară a concursului Mini-Megastar și am rămas impresionat de tehnica, acuratețea și feeling-ul ei...Este grozavă! Am cunoscut foarte multe voci în activitatea mea, am colaborat cu mari artiste apreciate pe plan mondial (Jeniffer Rush, Gloria Gaynor, Deborah Sasson, Ricchi e Poveri, etc), dar niciodată nu mi-a fost dat să întîlnesc o voce și un temperament ca ale Irinei”.

Irina Popa a concertat la multe festivaluri de  jazz, a cîștigat premii importante demne de o cîntăreță profesionistă (Mamaia 2008-Marele trofeu și Premiul presei), precum și dificilul concurs de canto muzical Ion Dacian, de două ori laureată la Gala Premiilor de jazz-Premiile MUZZA. Irina Popa este considerată, atît de fani cît și de comentatorii de specialitate, ca una dintre cele mai valoroase și autentice voci/interprete de pop-rock-jazz din țara noastră.

CD-ul Irina Popa & Cornel Cristei "Let The Music Out" este produs si distribuit exclusiv,  fizic si digital, de A&A Records.

 

Alte stiri din Muzica

Ultima oră