Mâine începe Rockstadt Extreme Fest. Informaţii şi sfaturi utile

11 Aug 2015
Mâine începe Rockstadt Extreme Fest. Informaţii şi sfaturi utile
 - Miercuri, zona de festival va fi deschisă începând cu ora 13:00, iar concertele încep la ora 16:00, pe a doua scenă. Campingul va fi deschis începând de dimineaţă. Tot a doua scena va găzdui pe parcursul festivalului proiectul DrumStage.

- Accesul în camping este permis pe baza unui abonament de 15 lei pentru toate cele 4 zile ale evenimentului. Campingul are o suprafaţă generoasă şi va fi dotat cu un numar suficient de toalete şi duşuri, curăţate zilnic. În camping va fi amplasat un stand cu bere şi apă la sticle mari, la preţ de magazin alimentar. Atât în camping cât şi în zona de festival va exista o gama variată de feluri de mâncare, inclusiv vegetarian/vegan. Accesul cu băuturi şi mâncare din exterior este interzis.  

- În stânga scenei principale va exista un cort de prim ajutor, în cazul în care cineva va avea nevoie de îngrijiri medicale de orice fel. Echipa de pază din faţa scenei este formată din oameni cu experienţă, în primul rând rockeri, gata să ajute în orice situaţie, inclusiv la crowdsurfing.

-Accesul în zona de festival este permis numai în baza unui abonament valid, unei singure persoane. Abonamentele se vor găsi pe tot parcursul celor 4 zile de festival, la cabina de bilete amplasată la intrarea principală, la preţul de 200 de lei. Nu există bilete pe zile.

- În apropiere există cinci puncte turistice, de vizitat: Dino Park Râşnov, Cetatea Rîşnov, Peştera Valea Cetăţii, Rezervaţia de urşi liBEARty şi Castelul Bran. 

 

Alte stiri din Muzica

Ultima oră