Luna Amară, 3 festivaluri în 3 zile

07 Iul 2016 | scris de Alex Revenco
Luna Amară, 3 festivaluri în 3 zile

În weekend-ul 8-10 iulie, clujenii cântă la Cluj, Lugoj și Petroșani

Green Sensation

Vineri, 8 iulie, Luna Amară participă la Green Sensation 2016 de la Cluj. Festivalul are loc la Fun Park situat pe Dealul Feleacului (lângă Pârtia Feleacu) iar biletele se găsesc în rețelele www.bilet.ro și www.ticketnet.ro. Informatii suplimentare pe site-ul festivalului: www.greensensationfestival.com.

Rock pe 2Roți

A doua zi, sâmbătă, 9 iulie, formația merge la Lugoj pentru un concert la Rock pe 2Roți. Aflat la a cincea ediție, festivalul este dedicat pasionaților de muzică rock și cuprinde și activități precum o paradă moto și concursuri cu premii. Biletele vor fi disponibile la intrare, informatii suplimentare pe site-ul festivalului - www.rockpe2roti.ro.

Barock Fest

Duminică, 10 iulie, Luna Amară urmează să concerteze în centrul orașului Petroșani în cadrul longevivului festival Barock Fest. Concertul Luna Amara va inchide festivalul, începand de la ora 23:00, iar biletele se vor găsi la intrarea în zona de festival.

Mihnea, Nick, Răzvan & Co. lucrează la un nou album de studio

Luna Amara cântă de 15 ani sincer și fără ocolișuri. Cu un prim disc („Asfalt”, 2004) ce a dobândit, în timp, statutul de album -cult, formatia și-a rafinat limbajul artistic de la un disc la altul ajungând, în 2011, la „Pietre în alb” – cea mai complexă și matură experiență Luna Amară de până acum, cu teme lirice complexe punctate de o interpretare în forță și o producție modernă. Primul album live, intitulat „Live la Conti”, înregistrat la fostul Hotel Continental din Cluj în 2013, a primit titlul de „Cel mai bun album alternative rock românesc” la Metalhead Awards 2014. Acel concert urmeaza să fie lansat și pe DVD, în tot acest timp Mihnea Blidariu (voce, chitară, trompetă), Nick Făgădar (voce, chitară), Răzvan Ristea (tobe), Sorin Moraru (bass), și Șerban Onțanu-Crăciun (chitară lead) pregătesc materialul unui nou album de studio.

Alte stiri din Muzica

Ultima oră