Lucia a lansat noul videoclip, "Catastrophe"

18 Mai 2019 | scris de Alex Revenco
Lucia a lansat noul videoclip, "Catastrophe" Galerie foto (2)

Noul clip, ce însoțește al treilea single de pe albumul „Samsara” (lansat anul trecut) poate fi văzut aici https://youtu.be/bbNQut96VY8.

”Catastrophe este poate cea mai autobiografică piesă de pe Samsara și vorbește despre hiperemotivitate, pe care am considerat-o foarte mult timp un defect”, spune Lucia. Videoclipul este realizat de Ana și Sorin Lația, alături de Mihai Bârsan (camera assistant) și Adi Handac (Property Master). Lucia (n. Lucia-Maria Popescu pe 5 august 1994 în București) este o cântăreață de muzică pop-soul. Ea și-a făcut debutul în februarie 2012 prin intermediul unei preluări a piesei „Silence”, de la The MOOoD. Versiunea sa a cântecului a depășit 11 milioane de vizualizări pe YouTube , iar muzica Luciei a fost intens comentată de site-urile de specialitate din România. Albumul ei de debut a apărut în noiembrie 2015.

Al doilea album de studio al Luciei, Samsara, îmbină armonios pianul omniprezent cu o instrumentație modernă, în zona electro-pop, și cu adaosul binevenit al cvartetului de coarde. Pe scenă, Lucia & band este o experiență muzicală intensă, compozițiile melodice, elegante ale Luciei găsindu-și interpretarea ideală alături de chitara bass, tobe și violoncel. Albumul este disponibil în format fizic în rețeaua librăriilor Cărturești, precum și pentru streaming și download pe toate platformele digitale - https://smarturl.it/lucia-samsara.

Lucia & band: Lucia – voce, Teodora Opriși – backing vocals, Paul Drăgușin – clape, synth, Corina Ciuplea – violoncel, Matei Pușcaru – bass, Alexandru Neagu – tobe. Mai multe https://fb.com/LuciaMariaOfficial

 

 

 

Alte stiri din Muzica

Ultima oră