Love Tour în România, cu Nickel & Rose din SUA

08 Feb 2017 | scris de Alex Revenco
Love Tour în România, cu Nickel & Rose din SUA

Doi experimentaţi muzicieni din Milwaukee, Wisconsin, cunoscuţi ca Nickel & Rose cântă un mix de blues și jazz, cu accente soul, reggae, muzică africană.

Renumită pentru felul în care cântă la contrabass, Johanna „JoHa” Rose este binecunoscută în Milwaukee ca şi compozitoare, solistă în câteva grupuri (Ruth B8r Ginsburg, Airo Kwil, The Thistledown Thunders) dar şi pentru că deţine unul dintre cele mai tari cluburi din oraş, New Boyz Club. Carl Nichols (vocal, chitară) aduc laolaltă diversele lor background-uri muzicale pentru a crea un nou făgaș pentru muzica americană.

Chitaristul şi vocalistul Carl Nichols este cunoscut ca muzician care cântă “reggae şi muzică africană” cu propriul grup de …heavy metal. A studiat chitara africană în Senegal ceea ce i-a permis să susţină turnee internaţionale alături de Sindoolaa şi Alioune Guisse.

În prezent, Nickel & Rose se află într-un turneu european, Love Tour 2017, pentru a-și promova noul EP: "A Place to Call Home". Cei doi susţin câteva concerte şi în ţara noastră, organizate de R&R Booking Romania după următorul program:

11 feb 2017 – Sfântu Gheorghe – Hostel Pub

12 feb 2017 – Braşov – Warehouse Pub

13 feb 2017 – Bucureşti – Green Hours

14 feb 2017 – Lugoj – English Pub

15 feb 2017 – Timişoara – Taverna Timişoara

La Bucureşti, intrarea este 25 de lei - achitat în avans, pînă în preziua evenimentului- cu un telefon în prealabil la 0788 452 485, 30 de lei - achitat în ziua evenimentului şi 15 lei (locuri imitate)-pentru elevi, studenți, pensionari și nevoiași. Rezervările # ideal din timp - pe concerte@greenhours.ro (cf. în max. 48 ore), # doar la urgenţă - 0788 452 485 (L-V: 11-18)

Alte stiri din Muzica

Ultima oră