Legendarul grup James live la București !

20 Apr 2016 | scris de Alex Revenco
Legendarul grup James live la București !

Luni 11 iulie, Lazy Monday ne propune o seară de vară cu muzici de cea mai bună calitate. La Teatrul de vară Herăstrău vor fi trei concerte iar prima confirmare vine tocmai de la capul de afiș: James.

Mișcarea Madchester din Manchester
Din mișcarea muzicală Madchester, ce a făcut furori la sfârșitul anilor '80 în Marea Britanie, James, Stone Roses și Happy Mondays s-au bucurat de cel mai mare succes. Numele mișcării vine de la orașul unde s-au născut formațiile respective, remarcate pentru muzica “proaspătă”- un rock modern cu aranjamente psihedelice. Pe atunci, formațiile erau angrenate într-un „circuit” benefic: cântau în faimosul club Hacienda, deținut de labelul Factory Records, unde își înregistrau discurile!

Noul album, apărut luna trecută, a intrat direct pe locul 1
Cel mai nou album James, „Girl At The End Of The World”, a fost lansat pe 18 martie a.c. și a intrat direct pe locul 1 în topul din Anglia, întrerupând dominația Adelei cu al său „25”. Biletele pentru evenimentul Lazy Monday sunt disponibile online pe EventBook.ro și în librăriile partenere și până pe 15 mai au prețuri promoționale: 150 de lei -în picioare, 170 și 190 (VIP) – cu loc. După această dată și până în seara evenimentului, prețurile cresc substanțial.

Alte stiri din Muzica

Ultima oră