Led Zeppelin a refuzat 14 milioane $, pentru două concerte

21 Iun 2016 | scris de Alex Revenco
Led Zeppelin a refuzat 14 milioane $, pentru două concerte

Roger Friedman, proprietarul celui mai bine informat site de la Hollywood, Showbiz 411, a anunțat astăzi că Led Zeppelin tocmai a refuzat 14 milioane $, onorariul pentru două concerte la Desert Trip Festival.

Festivalul festivalurilor
După cum s-a anunțat, în primele două weekenduri din luna octombrie (7-9 și 14-16) în localitatea Indio din California va avea loc festivalul festivalurilor, ce-l poți vedea o dată-n viață. Reamintesc programul: vineri- Bob Dylan and His Band în deschidere la Rolling Stones; sâmbătă- Neil Young + Promise of the Real înainte de Paul McCartney iar duminică- The Who, în deschidere la Roger Waters.

70.000 de bilete vândute în mai puțin de trei ore
Programat ințial să aibă loc doar între 7 și 9 octombrie, cele 70.000 de bilete s-au vândut în mai puțin de trei ore, astfel că festivalul festivalurilor se repetă și în următorul weekend. Solicitați să participe la cel mai tare festival din toate timpurile, până la urmă, cei de la Led Zeppelin au refuzat oferta. Și asta din cauza lui Plant, care nu e de acord cu nici un fel de reuniune, deși Jimmy Page și-ar fi dorit foarte mult.

Momente delicate
Roger Friedman a confirmat că fiecare grup va primi câte 7 milioane $ per spectacol iar Stones și McCartney se presupune că vor lua mai mult (până la 9 milioane$). El a mai comentat faptul că „Led Zeppelin trece prin momente delicate”, având în vedere că Page, Plant & Jones sunt acționați în justiție pe motiv că ar fi furat începutul marelui hit 'Stairway to Heaven' de la o piesă a grupului Spirit. Page a fost la tribunal la începutul acestei săptămâni iar John Paul Jonesa depus mărturie vinerea trecută. Ambii își susțin nevinovăția. .

Alte stiri din Muzica

Ultima oră