Kamikaze al lui Eminem cucereşte topurile digitale (video)

05 Sep 2018 | scris de Alex Revenco
Kamikaze al lui Eminem cucereşte topurile digitale (video) Galerie foto (2)

Eminem a surprins intreaga planeta odata cu lansarea albumului Kamikaze, material prezentat publicului la doar nouă luni dupa aparitia pe piata a "Revival", album care a avut un succes fulminant.

 In scurt timp de la lansare, Eminem cucereste topurile internationale atingand cifre impresionate. Sase dintre single-urile de pe album ocupa locuri fruntase in Top 10 Spotify. “Lucky You” ramane cea mai ascultata piesa pe Spotify Global cu aproape 5 milioane de ascultari zilnice, in timp ce “The Ringer” ocupa pozitia a 3-a, iar “Greatest”, a 7-a. Toate cele 13 single-uri de pe album sunt prezente in Top 50.

 Totodata, materialul discografic a ocupat pozitia de lider pe iTunes in 99 de tari si #1 in topul Apple Music in 79 de tari. Albumul ar putea ocupa locul 1 in clasamentul Billboard 200 al saptamanii viitoare, ca unul dintre cele mai mari succese ale anului, inregistrand pana acum 360.000 de unitati vandute.

 Daca in “Revival”, artistul avea o noua infatisare, in cele 13 piese de pe noul album, il regasim pe acel Shady de alta data, iar albumul poate fi vazut ca o intoarcere la origini pentru Eminem; pe album fiind prezente si cateva diss-uri pentru alti artisti. Dupa ce i-a dat prima lovitura lui MGK cu piesa „Not Alice”, rapperul din Cleveland a revenit cu „Rap Devil”.

 Eminem a reuşit sa spulbere Top 50 pe Spotify, ocupand primele 11 pozitii. Pe iTunes, albumul obtine pozitia de lider, iar single-urile Lucky You si The Ringer ocupa locul 1, respectiv 2. Recent, Eminem a lansat videoclipul piesei "Fall" pe care îl poţi vedea mai jos

https://youtu.be/MfTbHITdhEI

Asculta / Descarca Kamikaze aici

https://umusic.lnk.to/EminemKamikazePR

 

Alte stiri din Muzica

Ultima oră