James deschide festivalul Glastonbury !

23 Iun 2016 | scris de Alex Revenco
James deschide festivalul Glastonbury !

Înainte de vizita în România- în cea mai bună zi de luni a anului, grupul britanic James va deschide festivalul de la Glastonbury, unde headlineri sunt Muse, Adele și Coldplay.

Pe 11 iulie, în premieră în România
Într-o carieră de 27 de ani, James a avut perioada de glorie între anii 1988 și 1993, când la concertele lor, evoluau, în deschidere, The Stone Roses, Radiohead, Happy Mondays și Nirvana. Legendarul grup din Manchester cântă în premieră la București pe 11 iulie, la Teatrul de Vară Herăstrău, în cadrul manifestării Lazy Monday.

Warm-up party Lazy Monday
Mâine, 24 iunie, în Club Control, după concertul The Mono Jacks, Lazy Monday are la rândul său parte de o deschidere pe măsură, cu un warm-up party. Începând cu ora 23:00, Dj Leo va anima petrecerea cu un playlist format din muzica alternativă aleasă cu grijă. La petrecere, pe lângă o atmosferă răcoroasă în plină vară, vă sunt pregătite multe suprize. Intrarea va fi 10 lei, pentru mai multe detalii puteți intra pe pagina evenimentului.

Până pe 10 iulie, bilete la preț mai mic
Biletele sunt disponibile online pe EventBook.ro, Eventim.ro și în magazinele partenere la următoarele categorii de preț, în funcție de distanța față de scenă și momentul achiziței: până pe 10 iulie – Cat. II (făra loc) - 175 lei, Cat. I - 200 lei, Cat. VIP - 220 lei; în ziua evenimentului (11 iulie) – Cat. II (fără loc) - 195 lei, Cat. I - 220 lei, Cat. VIP - 240 lei.

Alte stiri din Muzica

Ultima oră