IPR îşi lansează noul single în Expirat

27 Feb 2018 | scris de Alex Revenco
IPR îşi lansează noul single în Expirat Galerie foto (3)

Miercuri, 28 februarie, după ora 21.00, la Expirat Halele Carol, Sala Compresoarelor (str. Constantin Istrati 1), grupul Implant Pentru Refuz îşi prezintă single-ul "Între-deschis". Este primul extras de pe noul album ce va fi lansat în 2019.

Noua piesă tratează zona gri dintre gânduri, concepte și universuri antagonice, situându-se în tărâmul dintre vis și realitate. Single-ul va fi lansat în mai multe orașe, în cadrul unui turneu ce se va desfăşura în perioada 28 februarie – 30 martie. Piesa va fi însoțită de un videoclip, realizat de vechii colaboratori ai IPR, Electronic Resistance.

Implant pentru Refuz a crescut de-a lungul celor peste 22 de ani de existență printr-un sunet mereu proaspăt și versuri atent conectate la realitate. Cu o muzică pe deopotrivă sensibliă și plină de energie, Implant Pentru Refuz scrie o poveste complexă în cultura muzicii contemporane din țara noastră.

Călătoria Implant Pentru Refuz a început în 1995 şi de atunci a reușit să editeze opt albume. Fiecare reprezintă o treaptă evolutivă prin care a trecut formaţia. Fiecare reușită, fiecare eșec reprezintă pentru Implant Pentru Refuz o nouă piatră de fundație, un nou postament pentru viitoarele albume. Implant Pentru Refuz pune suflet în intreaga sa creație și împarte puternice sentimente cu fanii săi.

Grupul este alcătuit din: Octavian “Vita” Horvath – voce; Valentin “Freaky”Popescu – chitară voce; Razvan “Meshu” Nicov – chitară; Czifrak “Pista” Stefan - bass; Alexandru Hera – tobe

Invitați speciali, în deschidere, trupa Sunet Fin  din Bucureşti, formată în 2014. Genul abordat este un alternative hip-hop, denumire venită odată cu îmbinarea a mai multor stiluri, în special rap și rock. Concertează alături de artiști rap și rock autohtoni: Krem, Vlad TZP, Misiune de Pedeapsă, Yda, H8, Implant Pentru Refuz, Relative, etc. Un live împreuna cu Basska, la Râmnicu Valcea, "Acoustic All Stars" și "Împreună Rezistăm in memoriam Colectiv".

"Muzica Nu Moare EP" a fost lansat de Universal Music Romania Digital Distribution iar Sunet Fin a participat la festivaluri precum: Airfield Festival, Shine Festival Sunset Festival 2016, Tattoo Convention, Sunset Festival 2017, Zilele Nordului 2017. Are patru videoclipuri la activ: #Bassbalans feat. DJ Dox, Sunet Fin, Nostalgie și Vremuri Bune, toate având premiera tv pe Music Channel la emisunea Hip-Hop.

Stelian Teodorescu – voce, Valentin Bîrsan–chitară, Tudor Nica – bass, Vladimir Popici – tobe lucrează la al cincilea videoclip şi primul album

Biletele sunt 30 lei pre-sale / 40 lei la intrare, în seara evenimentului, disponibile prin iaBilet.ro: https://www.iabilet.ro/site/event/32137/.

 

Alte stiri din Muzica

Ultima oră