În Control, concert Blazzaj “cu cel puţin zece piese care nu au apărut pe niciun disc”

21 Noi 2017 | scris de Alex Revenco
În Control, concert Blazzaj “cu cel puţin zece piese care nu au apărut pe niciun disc” Galerie foto (2)

Joi, 23 noiembrie, între orele 21.00 şi 23.00 (aprox.) grupul timişorean susţine un concert, ca de fiecare dată, eveniment în Capitală.

Iată ce a declarat solistul Octavian „Vita“ Horvath: „Noutatea este că am reuşit să ne strângem şi să punem la punct un playlist pentru oamenii care aşteaptă de mult un concert Blazzaj. Avem un playlist de aproximativ 15 piese, dintre care cel puţin zece nu au apărut pe niciun album. Aşa că de la ‘Rindeaua’ până la ‘Ograda’, de la ‘Soldaţii de funk’ până la ‘Funkside’, de la ‘Zoom până la ‘Ghetoul de aur’, de la ‘Plusunu’ până la ‘Pierderi de frecvenţă’… toate vor răsuna în concertul nostru, într-o formulă cu trombon, trompetă, saxofon, clape, tobe, bass, chitară, voce şi multe alte instrumente. Pregătim pentru anul viitor un material discografic mult aşteptat de fani“. (pressalert)

Experiența Blazzaj a început in 1998 când mai mulți muzicieni au fuzionat într-un dispozitiv complex, plin de viață și de culoare menținută prin explozie de energie. Sinergia și coeziunea dintre artiștii ce provin din background-uri și culturi muzicale diferite, de la hardcore la jazz si clasic, a dat naștere unei trupe uimitoare cu o amprentă muzicală foarte definită in zona de funk / fusion / nu-jazz.

"Blazzaj" este un angrenaj care merge de la sine, bazandu-se doar pe naturalețe, prospețime și plăcerea nebuna de a canta, însă în spatele lor se afla și experiența muzicienilor din componență, care au impartit scena cu Al Di Meola, The Dandy Warhols, Defunkt, Toy Dolls, Tuba Project, Trigon, Iordache and Friends, Alexandrina, Kumm, Shukar Collective, Parov Stellar, Mircea Florian la festivaluri precum Stufstock, Garana Jazz, Plai, Peninsula, Gurasada Park, Mica Viena, Sirnaville Festival, Brasov Art and Craft, Romanian Music Night Berlin. 

Iată componenţa Blazzaj: Tavi Horvath (vocal), Vali Potra (tobe), Petrică Ionuţescu (trompetă),Uţu Pascu (bass), Gabriel Almaşi (chitară), Lucian Nagy (saxofon), Vlad Faur (trombon).

Intrarea la concert- 30 de lei.

Alte stiri din Muzica

Ultima oră