Horia Brenciu & HBO, turneu în 11 orașe

15 Sep 2016 | scris de Alex Revenco
Horia Brenciu & HBO, turneu în 11 orașe

Horia Brenciu revine în forță pe piața concertelor din România cu un Turneu Național în 11 orașe și un show la Sala Palatului.

Artistul supranumit “omul-spectacol” va cânta pe 5 noiembrie la Sala Palatului, într-o impresionantă producție live, alături de instrumentiștii prestigioși care alcătuiesc HB Orchestra. Artistul promite un concert unic, plin de hituri, piese noi si momente surprinzatoare.

„O lună nebună, o lună muzicala, o lună plină de bucurii! Incepem turneul in forta pe 6 octombrie, la Piatra Neamt si ne oprim pe 5 noiembrie, la Bucuresti! Toamna asta vom avea multe de cantat, multi prieteni de revazut si o groaza de lume de imbratisat pentru ca acest turneu vine dupa o pauza de 3 ani. 3 ani in care am lansat un album, „40+”, in care am scris o multime de piese noi si in care am construit momente muzicale speciale pentru fanii mei. Muzica m-a apropiat si mai mult de tara si m-a facut sa-i iubesc si mai mult pe romani. De pe 6 octombrie, de la Piatra Neamt, pana pe 5 noiembrie, la Sala Palatului, fiecare seara de concert va fi unica si va beneficia de amintiri frumoase! Dragilor, abia astept sa ne vedem.”

Turneul Horia Brenciu Live este unul dintre cele mai ample turnee din ultimii ani din România, cu o desfășurare de forțe impresionantă. Evenimentul face parte din Programul național cultural Artă contra Drog 2016, proiect derulat de Centrul Internațional și pentru Drepturile Omului - CIADO România și Asociația Culturală de Teatru, Muzică și Film „Dracula”. Scopul proiectului este de a informa publicul asupra riscului asociat consumului de droguri și de a oferi, în același timp, o alternativă de viață sănătoasă prin consumul de acte cultural-artistice.

Horia Brenciu & HB Orchestra ajunge sâmbătă, 5 noiembrie, ora 20:00, la Sala Palatului. Biletele se găsesc la casa de bilete a Sălii Palatului, pe Vandbilete.ro, bilete.ro, bilet.ro, blt.ro, ticketnet.ro, bilete.salapalatului.ro, iabilet.ro și eventim.ro. Prețul unui bilet este cuprins între 75 şi 250 de lei.

Alte stiri din Muzica

Ultima oră