Grădina Sticlarilor se redeschide cu Atelierele ReflectArt

14 Sep 2016 | scris de Alex Revenco
Grădina Sticlarilor se redeschide cu Atelierele ReflectArt

Sâmbătă, 17 Septembrie 2016, Grădina Sticlarilor (strada Vasile Lascăr nr.36) își redeschide porțile pentru cei care vor să își descopere sau să își dezvolte latura artistică.

Pentru a vă stârni interesul v-am pregătit un atelier de creație, pentru începători, împărțit în 3 categorii: Pictură, Desen și Modelaj. Acest workshop are ca scop promovarea Atelierelor de Creație ReflectArt. Pentru fiecare categorie, lectorii au pregătit niște mostre ale ședințelor de curs, de două ore, care vor cuprinde lecții practice, simple, de acomodare cu tema și cu tehnicile alese.

Cursurile de Pictură, Desen și Moldelaj se vor desfășura Sâmbătă 17 Septembrie între orele 14 și 21, astfel: 14:00 – 16:00, 16: 30 – 18: 30, 19:00 – 21:00 și Duminică 18 Septembrie între orele 12 și 19, astfel: 12:00 – 14: 00, 14:30 – 16:30, 17:00 – 19:00. Intrarea la Grădină este gratuită însă, pentru participare, se percepe o taxă de 20 RON, pentru achiziționarea materialelor necesare. Înscrierile se fac prin email, la adresa: asociatiareflect@gmail.com.

Deși atelierele sunt deschise pentru toată lumea, este necesară o cursivitate a prezentărilor și a temelor de creație, așa că, participarea la nivel practic se va face conform programului. Pe lângă atelierele propriu zise vă așteaptă și alte surprize, de natură sonoră sau olfactivă.

Reflect este o organizație non-guvernamentală, care are ca scop promovarea artei și a tinerilor artiști, de a deschide apetitul publicului larg spre acest domeniu și de a crea o comunitate care are ca centru de interes activități cultural-artistice.

“Prin aceste cursuri ne dorim să îi ajutăm pe participanți să își dezvolte cultura vizuală, să le oferim posibilitatea de a trece ei înșiși prin procesul de creație și de studiu, care odată văzut din interior, îi va ajuta să filtreze și să înțeleagă mai bine o lucrare de artă.”

Alte stiri din Muzica

Ultima oră