Gala Premiilor de Jazz la Hard Rock Cafe

30 Mar 2016 | scris de Alex Revenco
Gala Premiilor de Jazz la Hard Rock Cafe

Fundaţia Muzza şi Institutul Cultural Român, organizează duminică, 3 aprilie, Gala Premiilor de Jazz pe 2015. Ajunsă la ediţia a XIV-a, gala va începe la 18.30, la Hard Rock Cafe și este cel mai important eveniment anual dedicat acestui gen muzical, în care sunt premiate cele mai reuşite performanţe din acest domeniu în anul precedent.

Tineri muzicieni dar și consacrați
Gala din acest an, îi are ca invitaţi, printre alţii, pe experimentatul muzician de blues A.G.Weinberger, pe maestrul saxofonist, compozitor şi pedagog sibian Constantin Iridon, pianistul Sorin Zlat (Marele Premiu la Monaco-2013 şi Marele Premiu la Jacksonville-USA-2015) dar și tinerii muzicieni laureaţi ai unor recente concursuri precum Julie Pardău- Cluj, Robert Patai- Bucureşti, Casual Band- Craiova (lider Bogdan Uţă-saxofon), Werther Project- Câmpina (lider Bogdan Mihăilescu-chitară), grupul C.A.L.I.-Iaşi (lider Cătălin Huţanu-pian)

Recital Kiba Dachi Experience
Mai vin la Gală, virtuozul bluesman clujean Alex Muşat, care recent a obţinut o preţioasă bursă la cea mai renumită Universitate de jazz din lume, Berklee din Boston, SUA, dar şi alte formaţii consacrate deja, revelaţii ale ultimilor ani precum Ethnotic Project (lider Dragoş Mihu-tobe, cu Irina Sârbu în componenţă) şi Kiba Dachi Experience. Nu vor lipsi nici invitaţi surpriză, promit organizatorii. Gala este organizată cu sprijinul unor instituţii, sponsori, parteneri media, muzicieni şi simpli prieteni, toţi având aceeaşi pasiune – jazzul. La evenimentul realizat de Alexandru Șipa și prezentat de Anca Romeci, biletul de intrare este 30 de lei.

Alte stiri din Muzica

Ultima oră