Festivalul Johnny Răducanu-termen de înscriere în concurs

10 Sep 2016 | scris de Alex Revenco
Festivalul Johnny Răducanu-termen de înscriere în concurs

Organizatorii aduc la cunoștință muzicienilor interesaţi că data limită de înscriere în concursul festivalului Internaţional de Jazz Johnny Răducanu este 23 septembrie.

Condiții - înscriere concurs
La înscrierea pentru concurs pot participa cetățeni romani și străini, indiferent de sex și religie. Se pot înscrie în competiție concurenți cu vârsta cuprinsa intre 16 și 35 de ani, împliniți pana la data preselecției (cerința valabila și pentru membrii trupelor).
Laureaţii ediţiilor precedente (câştigătorul Trofeului şi câştigătorii premiilor I, II şi III) nu pot participa la concurs. De asemenea, în cazul participării unui concurent la două ediţii consecutive ale festivalului, o a treia participare nu este posibilă.
La solicitarea Organizatorului, câștigătorul Trofeului va susţine un microrecital la ediţia imediat următoare a Festivalului; în acest caz va beneficia de decontarea, de către organizator, a cheltuielilor de transport, cazare şi masă.
Înscrierea concurentilor se va face pe baza de: Fișa de înscriere, Copie C.I./pașaport, Fotografie, tip pașaport pentru fiecare membru al grupului, Două fotografii recente de grup, color, format electronic, Rider Tehnic, Scurt CV artistic. Cuantumul taxei de participare este de 50 lei pentru toți concurenții.

Preselecția
Toate materialele legate de participarea la Festivalul International de Jazz Johnny Răducanu (fise de înscriere, partituri pentru concurs, rider tehnic și piese demo numai în format MP3 și/sau WMA) vor fi trimise până la data de 23 septembrie 2016 pe adresa: festival.raducanu@centruldecreatiebraila.ro
Nerespectarea acestui termen va atrage după sine eliminarea din selecția pentru concurs. De asemenea, se precizează că modificarea componenței trupei care a realizat piesele demo, atrage după sine descalificarea. Concurenții admiși vor primi răspuns la data de 27 septembrie 2016. Numărul maxim admis de concurenți (individual sau grup) – 14. Concurenții declarați admiși în urma preselecției au obligația de a transmite un cont bancar până la data începerii festivalului, în vederea efectuării plaților pentru eventualele premii câștigate.

Premiile Fesivalului :
Trofeul Johnny Raducanu-5000 euro, Cel mai bun solist instrumentist – 2500 euro, Cel mai bun solist vocal – 2500 euro, Cea mai buna formație – 3000 euro, Premiul pentru cel mai promițător tânăr interpret – 2500 euro, Premiul pentru cea mai buna compozitie-2500 euro.
Mai multe informații: http://johnnyraducanu.ro, https://www.facebook.com/FestivalJohnnyRaducanu, e-mail: festival.raducanu@centruldecreatie.ro.

Alte stiri din Muzica

Ultima oră