Eurovision 2016. Ucraina, câștigătoare! Noi n-am participat, altfel...

14 Mai 2016 | scris de Cristi Semeghin
Eurovision 2016. Ucraina, câștigătoare! Noi n-am participat, altfel...

Așadar, pe un canal dedicat de Youtube, toți românii care și-au dorit au putut urmări manifestarea artistică vocal-instrumentală a țărilor europene, printre care, de anul trecut, se numără și Australia și n-a fost deloc întâmplător. pentru că erau cât pe ce să câștige! 

Din cele văzute și auzite, ediția din acest an a fost cu mai puțini ciudați și cu ceva mai multă muzică, dar cu aceeași prezentatori care se minunează cu gura până la urechi de spectacolul minunat de care au avut parte, și unii dintre ei au îmbătrânit făcând asta...

A contat și votul telespectatorilor, care și-au luat de la gura cartelei telefonice câțiva euroi doar din dorința de a contribui la stabilirea clasamentului, numărul acestora fiind cunoscut doar de organizatori, noi fiind atestați a lua la cunoștință doar cu conversia lor în punctaje.

Așadar, "deloc" politic, votul popular a decis că în acest an europenii sunt topiți după jalea cântecului ce a reprezentat Ucraina, cu soldați care-ți bat la ușă și te cam omoară, despre deportarea tătarilor din Crimeea, lucruri care n-au nimic de a face cu politica, pentru că Eurovision interzice rău de tot treaba asta...

Întrebarea pe care și-a pus-o fiecare dintre românii care s-au uitat la finală este: cum mama naibii a reușit Albania să-și plătească taxele și noi nu, eh? Oare merită să mai plătim? Poate, dacă la anul intră și Polinezia în concurs, n-avem cum să lipsim din Europa! :) Altfel, ține minte cineva vreo melodie câștigătoare a Eurovision, cu excepția ABBA, în alte vremuri, în secolul trecut?

 

Alte stiri din Muzica

Ultima oră