DRAGOBETE ROCKS! ADRIAN NAIDIN & IONUT MICU, THE dAdA si ACCUARELLA sărbătoresc româneşte

08 Feb 2017
DRAGOBETE ROCKS! ADRIAN NAIDIN & IONUT MICU, THE dAdA si ACCUARELLA sărbătoresc româneşte

Daca vrei sa sarbatoresti dragostea intr-un mod inedit si esti indragostit de…rock, atunci ai unda verde la concertul ”DRAGOBETE ROCKS”. Vineri, 24 februarie, de Dragobete, vino în club sa te distrezi romaneste alaturi de Adrian Naidin & Ionut Micu, The dAdA si Accuarella.

Incepand cu ora 21:00, vom da tonul petrecerii si vom continua sa cantam despre iubire in aceeasi maniera autentica, pana in miez de noapte. Cu un playlist croit special pentru Dragobete, talentatii artisti garanteaza cu atmosfera unei seri muzicale de neuitat.

Adrian Naidin si Ionut Micu, fac un duet de scena, plin de energii pozitive si inspiratie. Proiectele sustinute impreuna se bucura de un real succes si datorita spontaneitatii artistice. Fiecare concert este fresh si lasa o poarta deschisa spre unul viitor, pentru ca mereu mai ramane ceva de spus si aratat lumii.

”Nu exista muzica fara iubire si nu exista iubire fara iertare. Sunt sunete pe care nu le pot exprima prin violoncel, pian sau orice alt instrument. Cel mai mare artist este natura, dar deasupra ei este Dumnezeu. Apoi vin oamenii. Noi, artistii, suntem niste intermediari intre teluric si celest.” - spune Adrian Naidin. 

Biletele pentru ”DRAGOBETE ROCKS” au fost puse in vanzare in retelele Ticketnet.ro, Iabilet.ro, Bilet.ro si Eventim.ro. Pana pe 23 februarie, inclusiv, biletele pot fi achizitionate la pretul de 35 lei, iar in ziua concertului acestea vor fi disponibile la pretul de 45 lei. 

”Dragobete Rocks”, este un proiect conceput de Asociatia Culturala Spectaculis care isi propune sa promoveze generatia tanara a artistilor talentati si, in acelasi timp, sa ii aduca pe bucuresteni mai aproape de muzica live de calitate.

Alte stiri din Muzica

Ultima oră