De ce a fost concediat Brian Johnson de la AC/DC

16 Mar 2016 | scris de Alex Revenco
De ce a fost concediat Brian Johnson de la AC/DC

Actorul Jim Breuer, prieten al lui Brian Johnson a declarat că solistul „a fost lovit sub centură de Angus Young, chitaristul grupului unde cântă de 36 de ani”.

"Nu cred că e așa grav"
Potrivit lui Breur, doctorul l-a avertizat pe Johnson că are probleme cu auzul și l-a sfătuit să facă o pauză între prima și a doua etapă a turneului "Rock Or Bust", mai ales că de la stadioane se trece la concerte în săli. „Ești matur tu hotărăști ce vei face, dar te rog nu spune și altora discuția noastră”. Brian însă a „raportat” managementului AC/DC și lui Angus Young cele aflate de la doctor și a încheiat cu „asta a spus doctorul dar hai să vedem, nu cred că e așa de grav cum zice el”. A doua zi, Johnson a citit în toată presa că „AC/DC întrerupe turneul din cauza lui Brian Johnson care și-a pierdut auzul”.Și mai mult, o zi mai târziu managementul a anunțat că grupul „va avea soliști invitați”

Manta de vreme rea
Potrivit lui Breuer, Johnson crede că a fost deja înlocuit la AC/DC: „El se simte ca și cum ar fi auzit că au angajat pe cineva, dar încă nu a apărut anunțul oficial”. Deși este în grup de 36 de ani, crede că a fost pe post de „manta de vreme rea”. De asemenea, Johnson e convins că Young, care e cu șapte ani mai tânăr, vrea să mai țină AC/DC în activitate încă zece ani, cu sau fără el. „Angus vrea să mai înregistreze un album și să mai facă un turneu “ 

 

Alte stiri din Muzica

Ultima oră