Days of Confusion lansează un nou clip în Control

01 Mai 2018 | scris de Alex Revenco
Days of Confusion lansează un nou clip în Control

Miercuri, 2 mai, in Club Control, formatia bucuresteana de progressive metal/djent, Days Of Confusion, lanseaza un nou videoclip “Kagemusha”, piesa ce apare pe ultimul albumul, “Yin & Out”.

Mesajul videoclipului reprezinta un memento al faptului ca orice drum in viata este lung si cere sacrificii, insa este presarat cu momente frumoase si reusite, care sunt de fapt motivul pentru care o trupa merge inainte. Sursa de inspiratie a piesei, este filmul omonim al celebrului regizor japonez, Akira Kurosawa. Tema filmului trateaza sindromul impostorului, reprezentat de catre un hot de rand ce devine sosia unui conducator de clan decedat, in Japonia secolului 15. Pe parcursul filmului, hotul este macinat de constiinta, deoarece stie ca este doar un impostor si in final se elibereaza de masca nedorita, murind eroic in lupta - sacrificiul suprem oferit clanului pe care a simtit ca l-a inselat atat timp.

Videoclipul este realizat in colaborare cu Ekous Film, iar evenimentul este produs de catre Dark Side Entertainment. Days of Confusion este una din cele mai cunoscute trupe românești de djent/modern progressive metal, cu o identitate proprie dată de amestecul liric/agresiv căruia i-au adăugat multă atmosferăşi diversitate.

În cei 6 ani de când sunt prezenți pe scena muzicală au trecut prin schimbări de componență care și-au pus amprenta într-un mod pozitiv asupra formației, conturând maturitatea genului muzical, până în prezent. DOC a obținut până acum premiul pentru BEST ROMANIAN METAL NEWCOMER 2012, (acordat de Metalhead), în 2014 a fostnominalizată la CEL MAI BUN HARD ROCK/HEAVY METAL (la OnAir Music Awards) și la BEST ROCK ARTIST (la premiile revistei Sunete), iar în 2018 a fost nominalizată la BEST METAL ALBUM (Premiile Metalhead).

În continuare, DOC expune cele “7 motive ca să fii la Control pe 2 mai”:

1. La concertele noastre nu e foarte aglomerat, deci vei respira linistit.

2. Dupa niste zile de distractie intotdeauna mai merge una.

3. Poti sa faci chiar si niste shopping - #DarkSideMerchDivision is bringing goodies.

4. Miercurea era zi de rock la Club A. Dar acum ai crescut si parca nu mai e de tine. Avem noi versiunea 3.0 - tot miercuri, dar la Control.

5. Avem 2 bassisti. Unu era prea mainstream.

6. Cantam in engleza. Adica un fel de exclusivism.

7. E Marinescu la sunet. Cred ca trebuia sa incepem cu asta.

.. iar de aici, poti sa iti iei bilet:  https://eventbook.ro/…/bilete-days-of-confusion-lansare-vid…

Programul serii: acces public-20:00, ZAGAN: 20.30 – 21.00, MB Project: 21.10 – 21.50, DAYS OF CONFUSION: 22.00 – 23.15. Intrarea este 25 de lei.

 

SHARE

Eurofrutas Temporar

Alte stiri din Muzica

Ultima oră