Concertul Travka se mută pe terasa de la Clubul Ţăranului

15 Sep 2016 | scris de Alex Revenco
Concertul Travka se mută pe terasa de la Clubul Ţăranului

Din cauza unei situatii neprevazute si cu totul exceptionale, ce nu tine de artisti, organizatori sau de gazdele de la Casa Universitarilor, locul de desfasurare al evenimentului de joi, 15 septembrie, va fi schimbat, la solicitarea autoritatilor.

Astfel, episodul 8 din Backyard Acoustic Season cu Travka unplugged si Lucia feat. Muse Quartet va avea loc pe terasa acoperita de la Clubul Taranului (str. Monetariei, nr. 3), respectand programul anuntat initial (cu incepere de la ora 19:00). Din acest motiv vanzarea de bilete a fost oprita si nu se vor mai gasi bilete la intrare, capacitatea maxima a noului loc fiind deja atinsa.
Regretam situatia si ne pare rau ca ultimul concert din acest sezon nu ne va gasi tot in gradina in care ne-am intalnit saptamani la rand vara aceasta. Va multumim ca ne sunteti alaturi si va asteptam joi seara pe terasa de la Clubul Taranului pentru a incheia sezonul cu un concert deosebit! In acelasi timp, posesorii de bilet care doresc sa-si recupereze contravaloarea acestora sunt rugati sa le scrie celor de la IaBilet pe adresa contact@iabilet.ro.

Programul serii este dupa cum urmeaza:
19:00 – acces public
19:30 – concert Lucia feat. Muse Quartet
20:30 – concert Travka unplugged

Alte stiri din Muzica

Ultima oră