Concert în premieră, When Nothing Remains

14 Sep 2016 | scris de Alex Revenco
Concert în premieră, When Nothing Remains

Formatia suedeză (doom-death metal) va ajunge pentru prima data in Romania pe 17 octombrie in clubul Quantic din Bucuresti.

Maestrii suedezi ai atmospheric doom death metal-ului au in componenta membri din trupe precum Nox Aurea, Draconian, Doom: VS, The Cold Existence, Rimfrost, Grá etc. Trupa impresioneaza prin compozitiile melodice decorate cu solo-uri catchy de chitara si clape atmosferice, cu un mix armonios de voci clean si growl.

Dupa concertul sustinut anul acesta pe scena mare a Festivalului Artmania, formatia de symphonic gothic metal Fallen Arise din Grecia se intoarce in Romania pentru un show alaturi de suedezi. Infiintata in 2009, aceasta a lansat cel de-al doilea album de studio "Adeline" in octombrie 2015, via Rock Of Angels Records (ROAR), combinand o atmosfera teatrala cu o abordare progresiva. Albumul ne trimite inapoi in timp in epoca victoriana a secolului 19, prezentandu-ne decaderea corpului si a mintii omului prin fictiune.

Formatia Kratos revine pe scena dupa ce pe data de 6 mai a lansat intr-un concert special in Clubul Fabrica, albumul Arlechino. Creata in anul 1996 de catre Daniel Dron, Kratos a capatat imediat atentie in metalul romanesc prin stilul gothic melodic. Kratos a concertat alaturi de Tiamat, Rotting Christ, Umbra et Imago sau Suicidal Angels. In 2016 formatia a semnat cu labelul finlandez Inverse Records (www.inverse.fi) si se intoarce cu un stil mai incisiv, mai symphonic, cu voci bombastice dar teatrale ce pot fi auzite pe noul album.

La acest concert, organizat de Final Step Productions, biletele se gasesc pe www.iabilet.ro şi în reţeaua magazinelor partenere la preţul de 20 de lei, în presale. La intrare, in ziua concertului, biletul va costa 25 de lei.

Alte stiri din Muzica

Ultima oră