Concertul Adrian Naidin, al doilea spectacol pe 26 decembrie, la TNB, de la ora 17:30

13 Dec 2016 | scris de Sebastian S. Eduard
Concertul Adrian Naidin, al doilea spectacol pe 26 decembrie, la TNB, de la ora 17:30

Admiratorii îndrăgitului artist Adrian Naidin au facut ca ”DestinNație” concertul de Crăciun, programat luni, 26 decembrie, la Sala Studio a Teatrului Național București, de la ora 20:30, sa se joace cu casa inchisa.

Cum locurile din sala de spectacol par întotdeauna a fi prea puține, atunci când Adrian Naidin își anunță prezența pe scena Teatrului Național București, protagoniștii evenimentului au decis să ridice cortina pentru încă o reprezentație, cu începere de la ora 17:30.

Așadar, vă invităm să vă bucurați de Sfânta Sărbătoare a Crăciunului în compania unor muzicieni români veritabili.

Cătălina Naidin ( vioară și voce), Ionuț Micu (tobe) și Adrian Andrei ( chitară) îl vor însoți pe Adrian Naidin ( violoncel și voce) în periplul muzical intitulat ”DestinNatie AdrianNaidin.ro”. Pe parcursul concertului, spectatorii vor putea asculta interpretări inedite ale melodiilor compuse de artist în ultimii trei ani, piese compuse în perioada de convalescență precum și o serie de colinde, unele dintre ele culese sau compuse chiar de Adrian.

Biletele pentru concertul ”DestinNație AdrianNaidin.ro”, de la ora 17:30, au fost puse în vânzare la casa de bilete TICKETNET din Unirea Shopping Center, etaj 2, casa de bilete a TNB sau online pe: www.ticketnet.ro, www.bilet.ro, www.eventim.ro, www.bilete.ro și www.iabilet.ro. Prețul unui bilet variază în funcție de categoria de loc, astfel: 25 lei – Cat.III, 35 lei – Cat.II și 50 lei – Cat.I.

Alte stiri din Muzica

Ultima oră