Cadoul lui Andre Rieu pentru Regina Elizabeta a II-a

21 Apr 2016 | scris de Alex Revenco
Cadoul lui Andre Rieu pentru Regina Elizabeta a II-a

Cu ocazia aniversării zilei de naştere a Reginei Elizabeta a II-a, André Rieu a compus o melodie specială pentru Majestatea Sa, intitulată “The Windsor Waltz”. Aceasta a fost inclusă pe noul său material discografic, lansat cu doar câteva zile înainte, pe 15 aprilie, sub egida Decca Records.

God Save The Queen în ritm de vals

“The Windsor Waltz”, începe cu fanfara vibrantă a celei mai longevive domnitoare a Marii Britanii, interpretată cu nobleţe şi rafinament de faimoasa orchestră a violonistului André Rieu, Johann Strauss. Piesa omagiază îndrăgite cântece patriotice englezeşti, ca ‘Rule Britannia’ şi ‘Pomp and Circumstance, urmate de alte frumoase melodii de vals şi o idee din "God Save The Queen", ca încheiere.

And The Waltz Goes On

Noul său album intitulat “Magic of The Waltz” (disponibil pe CD şi DVD) cuprinde cele mai frumoase valsuri, selectate, interpretate şi chiar compuse de André Rieu. Printre melodiile de pe acest album se regăsesc şi celebrele “Blue Danube”, “Edelweiss”, “The Godfather” şi îndrăgita “And The Waltz Goes On”. În fotografie, Andre Rieu işi imaginează ca Regina Angliei ar fi venit să-şi sărbătorească ziua de naştere la reşedinţa sa din Olanda !

Alte stiri din Muzica

Ultima oră