Axl Rose: „Am în plan muzică nouă cu Guns N' Roses și poate și cu AC/DC” (video)

09 Iun 2016 | scris de Alex Revenco
Axl Rose: „Am în plan muzică nouă cu Guns N' Roses și poate și cu AC/DC” (video)

În urmă cu două zile, la Londra, Axl Rose a acordat lui Sir David Tang, un interviu de o oră. .

The China Exchange

Cu acest prilej, Axl a declarat că plănuiește să compună piese noi cu Guns N'Roses și poate și cu AC/DC. Rose a discutat și despre multe alte lucruri, într-unul dintre foarte rarele sale interviuri, desfășurate într-un cadru neobișnuit, The China Exchange din Londra. „Lucrăm la un material nou, am mai multe idei pe care le-am prezentat lui Slash și Duff și lor le-a plăcut. Am discutat și cu Angus ca să lucrăm împreună. Așa că vom vedea.”

Nu știu dacă are de-a face cu Slash

Despre reformarea GNR Rose a spus: “Îmi doresc să fim împreună suficient de mult timp. Chiar acum, totul este foarte bine. ...Eu vreau să facem mai multă muzică cu Guns N 'Roses și nu știu dacă acest lucru are de a face cu Slash sau nu ... .dacă el vrea să cânte ceva, ar fi grozav. Am lucrat mult să aduc lucrurile acolo unde sunt. Reuniunea GNR nu a avut loc din întâmplare sau sau din orice altceva. A fost întotdeauna privită ca o posibilitate, dar nu a fost niciodată momentul potrivit."

Pe Angus simt că trebuie să-l protejez

Despre colaborarea cu AC/DC a declarat: „A trebuit să fac nenumărate exerciții vocale. Piesele lui Brian Johnson de pe 'Back In Black' sunt chiar extrem de solicitante. Cântă-le greșit și s-ar putea să nu le mai cânți niciodată”. Despre cum lucrează cu Angus Young: "Este minunat. Chiar nu-mi pot explica cu adevărat. Simt că trebuie să-l protejez, simt că nu vreau să las să i se întâmple ceva rău, mai mult decât oricui pe care l-am cunoscut vreodată. Și nu știu de ce. Iar el răspunde favorabil, de fiecare dată...” Vezi mai jos întregul interviu acordat de Axl Rose.

Alte stiri din Muzica

Ultima oră