Astăzi, RoadkillSoda a lansat noul clip “Made of Stone”

25 Feb 2016 | scris de Alex Revenco
Astăzi, RoadkillSoda a lansat noul clip “Made of Stone”

RoadkillSoda a lansat astăzi „Made of Stone”, videoclip, realizat de Adrian Cristian Mărăloiu și filmat în Fabrica, club ce a găzduit majoritatea concertelor trupei de-a lungul celor cinci ani de existență. „Made of Stone” este prima înregistrare RoadkillSoda în noua formulă, cu Mircea Petrescu la voce și Mihai Nicolau la tobe, alături de frații Mihnea și Victor Ferezan.

Tot astăzi, concert în Fabrica
Concertul de lansare a noului single are loc astăzi, 25 februarie, de la ora 22.00, în Fabrica. Biletul de intrare are un preț studențesc-13 lei.„Made of Stone” a fost filmat alaturi de prietenii care au susținut trupa până în prezent și reprezintă în primul rând, un tribut adus de RoadkillSoda scenei underground românești: "„Made of Stone” este despre noi toți, despre scena noastră, este dedicat tuturor celor care trăiesc în această cultură. Vrem să mulțumim tuturor prietenilor noștri din trupe care apar în video”, a declarat Victor "Vava" Ferezan.

"Yo no hablo Ingles" editat pe CD și vinil
Roadkillsoda este una dintre cele mai valoroase formații care promovează la noi stoner rockul şi are deja trei albume la activ, iar ultimul material discografic – "Yo no hablo Ingles", lansat prin Universal Music România, este disponibil şi în format de dublu vinil. Ferezan Bros & Co. au concertat în cadrul mai multor evenimente, printre care, Rockstadt Extreme Fest (2013, 2014, 2015) sau Shine Festival (2015), ca opening act pentru Billy Idol (2014), Slash & Myles Kennedy (2015) şi Nick Oliveri (2015), precum şi în Europa, participând, printre altele, la Fuzztastic Planet Festival din Grecia (2014).

Alte stiri din Muzica

Ultima oră