ARTmania Bucharest Blast, program şi reguli de acces

20 Oct 2017 | scris de Alex Revenco
ARTmania Bucharest Blast, program şi reguli de acces Galerie foto (2)

Concertul Anathema, ce va avea loc marți, 24 octombrie, la Arenele Romane, face parte din turneul european de promovare al celui mai nou album al formației: The Optimist! Alături de Anathema, pe scenă vor urca francezii de la Alcest, pionierii subgenului muzical “blackgaze”.

ARTmania Bucharest Blast va avea loc în cort încălzit, cu o capacitate de 1.800 de locuri şi se va desfăşura după următorul program: acces public - 19:00, Alcest - 19:30, Anathema - 21:00

Reguli generale de acces

Regulile de acces urmează standardele internaționale pentru astfel de evenimente. Participanții sunt rugați să le respecte pentru a evita orice neplăcere din timpul desfășurării evenimentului. Din motive de securitate, participanții vor trece printr-un filtru de control corporal sumar. Posesorii tuturor biletelor și invitațiilor vor intra dinspre Parcul Carol I.

 Biletele, în valoare de 150 lei, se găsesc în format electronic pe www.kompostor.ro, www.iabilet.ro, myticket.ro și www.eventim.ro și fizic, în magazinele din rețelele iabilet.ro, myticket.ro și Eventim. Organizatorii pot garanta validitatea unui bilet doar dacă a fost achiziționat în mod direct de la ARTmania, de la unul dintre punctele de vânzare sau de la reprezentanți autorizați: Eventim, MyTicket, Kompostor, IaBilet. Participanții sunt rugați să verifice integritatea și validitatea biletelor achiziționate în momentul recepției, reclamațiile ulterioare nefiind acceptate. La intrarea principală vor fi disponibile spre vânzare bilete, în limita locurilor disponibile, în valoare de 150 de lei.

Accesul copiilor sub 7 ani este gratuit dacă sunt însoțiți de un adult cu un bilet valid și cu o copie a unui act doveditor a vârstei copilului. Părinții sau însoțitorii sunt responsabili pentru siguranța copiilor, organizatorii nefiind responsabili pentru eventualele incidente. Este recomandată purtarea căștilor de protecție sau a dopurilor de urechi pentru copiii sub 10 ani. Organizatorii nu încurajează prezența copiilor foarte mici la astfel de evenimente, unde limita de decibeli ar putea crea efecte negative asupra auzului copiilor, motiv pentru care este interzis accesul cu cărucioare pentru copii.

 Obiecte permise: Este permis accesul cu binocluri în zona tribunelor, căști sau alte mijloace de protecție auditivă, lanțuri de portofel cu greutatea mai mică de aproximativ 200 de grame, accesorii vestimentare specifice (cu excepția celor care pot fi considerate obiecte contondente), telefoane mobile, camere foto compacte, pancarte din hârtie sau pânză dedicate conceptului de eveniment, dar fără bețe.

 Obiecte interzise: Este interzis accesul în zona de concerte cu camere foto cu obiective detașabile, obiecte contondente, arme, obiecte ce pot fi considerate periculoase, recipiente din sticlă, metal, plastic, sticle, alcool sau alte băuturi și alimente din exteriorul zonei de concert, artificii, lampioane, cărucioare pentru copii, bannere susținute de bețe, umbrele, scaune, lanțuri, animale de companie, substanțe interzise prin lege, medicamente neînsoțite de rețetele oficiale. Încălcarea acestor prevederi, precum și orice formă de comportament violent pot atrage restricționarea sau chiar interzicerea accesului în locația concertelor. Fiecare participant este răspunzător pentru pagubele provocate.

 Participanții la eveniment sunt sfătuiți să nu se prezinte la accesul în locație cu rucsacuri, bagaje sau genți voluminoase, acestea nefiind permise. Nu va exista spațiu de depozitare a obiectelor de valoare sau a obiectelor interzise.

 Foto: Va fi permisă fotografierea folosind dispozitive compacte, mai exact aparatele cu obiective non-interschimbabile și fără a folosi blitzul și nici modul filmare. În caz contrar, supraveghetorii vor interveni pentru a notifica și clarifica posibilele neînțelegeri ale restricțiilor impuse. Camerele video și orice alte metode de înregistrare video sau audio sunt strict interzise. Este interzisă utilizarea blitz-ului.

 Fotografii acreditați vor avea permis accesul în zona de photo pit pe durata primelor trei piese ale fiecărei formații, doar însoțiți de un reprezentant al organizatorilor. Photo pit = zona special delimitată pentru fotografii acreditați existentă în fața scenei.

 Alimente și băuturi disponibile: Este interzis accesul cu mâncare și băutură în perimetrul dedicat evenimentului ARTmania Bucharest Blast din interiorul Arenelor Romane, unde va exista o zonă de food special amenajată, ce va funcționa pe întreaga durată a evenimentului și care va oferi spre comercializare produsele partenerilor evenimentului: bere Beck’s, Jägermeister, hot dog, pop corn, nachos, apă şi băuturi răcoritoare. Produsele disponibile în zona de food vor putea fi achiziționate prin plată în numerar sau cu cardul.

 Comercializarea băuturilor alcoolice este permisă numai persoanelor peste 18 ani. Un act de identitate valid este necesar și trebuie prezentat la cerere.

SHARE

Eurofrutas Temporar

Alte stiri din Muzica

Ultima oră