Aniversare Ramones, 40 de ani de la debut

29 Mai 2016 | scris de Alex Revenco
Aniversare Ramones, 40 de ani de la debut

În 1976, grupul american Ramones lansa primul album, o adevărată culegere de imnuri punk concentrate în doar 29 de minute.

3 CD-uri şi un vinil

Printre cele mai cunoscute compoziţii se numără “Blitzkrieg Bop”, “Beat On The Brat”, “Judy Is A Punk”, “I Wanna Be Your Boyfriend”. Acest disc, intrat în istorie ca unul dintre cele mai reprezentative ale genului punk, este reeditat acum, după 40 de ani. Este vorba despre o ediţie aniversară, ce conţine 3 CD-uri, un LP (vinil) şi o carte cu povestea legendarului grup ce urmează să apară pe 29 iulie a.c. şi poate fi comandată în avans de pe site-ul grupului

Film realizat de Martin Scorsese

Cele trei CD-uri plus LP-ul vor fi editate în 19.760 de exemplare, numerotate, cu o calitate superioară a sunetului. Remasterizarea şi mixajul variantelor stereo şi mono ale albumului original, la care se adaugă rarităţi şi demo-uri nepublicate până în prezent şi un concert Ramones@Roxy Theatre din Hollywood vor fi realizate de acelaşi Craig Leon, cel care a produs, mixat şi masterizat albumul din 1976. În anul aniversării Ramones 40 de ani, va avea loc şi premiera unui film despre povestea grupului, realizat de Martin Scorsese.

Alte stiri din Muzica

Ultima oră