Angela Gheorghiu: Mai toți purtăm o vină pentru că, din 1990, am suportat neprofesionalismul și corupția la toate nivelele

05 Noi 2015
Angela Gheorghiu: Mai toți purtăm o vină pentru că, din 1990, am suportat neprofesionalismul și corupția la toate nivelele
Într-un mesaj publicat pe Fecebook, soprana Angela Gheorghiu face un apel la oemnii de cultură pentru a se implica „cu trup și suflet națiunii și țării”

Redăm mai jos mesajul Angelei Gheorghiu

„Disponibilitatea mea spre a fi de ajutor, este totala pentru Romania. Rog ca toti oamenii de cultura romani din categoria carora cu onor fac parte, care traiesc sau nu in Romania,sa fie uniti si in consens cu timpurile pe care le traiesc si sa se implice cu trup si suflet natiunii si tarii, pe care cu totii am recunoscut si recunoastem ca o iubim.

Sunt indurerata de perioada tragica prin care trece tara mea, Romania. Condoleante din toata inima familiilor care si-au pierdut copii, prieteni, oameni dragi in accidentul de la clubul “Colectiv" din Bucuresti.
Mai toti purtam o vina pentru ca, din 1990, am suportat neprofesionalismul si coruptia la toate nivelele - politic, social si chiar religios.

Traim insa, acum, cea mai clara situatie in care oameni de toate varstele inteleg ca nimic nu se poate construi pe o stare de coruptie, in Bucuresti si in toata tara.

In mod evident este nevoie de o schimbare profunda si de inlocuirea actualei clase politice cu profesionisti cu suflet omenos si cu adevarata educatie. Oamenii din Romania reactioneaza legitim si ma rog impreuna cu ei sa traim cu totii o schimbare reala si responsabila.

Sunt optimista si imi doresc ca in aceste zile romanii sa gaseasca solutiile dorite si meritate de 25 de ani”.

Alte stiri din Muzica

Ultima oră