A apărut U2 live in Paris pe DVD şi Blue-Ray

19 Iun 2016 | scris de Alex Revenco
A apărut U2 live in Paris pe DVD şi Blue-Ray

„iNNOCENCE + eXPERIENCE – Live In Paris“ a fost lansat la Island Records.

Invitaţi Eagles of Death Metal şi Patti Smith

Turneul mondial al grupului irlandez a început în mai 2015 şi s-a încheiat în decembrie la Paris. În capitala Franţei U2 a susţinut două show-uri speciale, iar „iNNOCENCE + eXPERIENCE – Live in Paris“ ne prezintă cele mai bune momente filmate în interiorul arenei alături de Bono, Adam Clayton, The Edge, Larry Mullen Jr. şi invitaţii lor, Eagles of Death Metal şi Patti Smith.

Dublu DVD în varianta Deluxe

Materialul este disponibil în format DVD, Deluxe (2 DVD), Blu-Ray şi digital. Versiunea Deluxe include, în al doilea disc, filmări în spatele scenei, un interviu cu regizorul Hamish Hamilton, tururi virtuale exclusive, videoclipuri, piese live filmate în timpul turneului şi multe altele.

Ce spune regizorul Hamilton

„A fost înfricoşător să regizez iNNOCENCE + eXPERIENCE. Un coşmar tehnic, încununat de un rollercoaster creativ. A pus la încercare tot ceea ce ştiam. Ceea ce m-a surprins au fost multiplele momente narative, combinate cu momentele emoţionante prin care eşti trecut ca spectator în timpul show-ului. Sunt multe show-uri bune, însă sunt puţine cu adevărat grozave“, a spus regizorul Hamish Hamilton, care a mai lucrat în trecut cu U2, în 2001, la Elevation Tour. Vezi mai jos o secvenţă din concertul U2  live in Paris

 

Alte stiri din Muzica

Ultima oră