CD Untold editat de Roton Music

27 Iul 2016 | scris de Alex Revenco
CD Untold editat de Roton Music

Ediția din acest an a festivalului electro & electro dance se va desfășura în perioada 4 - 7 august la Cluj, unde amatorii genului se vor delecta cu ritmurile celor de la Faithless, Parov Stelar, Scooter, Chase & Status Dj, Sasha, Clean Bandit, James Arthur etc, etc.

Dublu CD cu 34 de piese
Până la startul oficial al acestui festival, casa de producție Roton și Untold au pregatit o compilație cu „cele mai tari hit-uri ale momentului”. Calvin Harris, Avicii, Armin van Buuren, Disclosure, Y’akoto, The Weeknd, Imany, Duke Dumont, Seinabo Sey și mulți alții apar pe dublul CD (ce conține 34 de piese) disponibil pe iTunes, GooglePlay, Deezer si Zonga.

La Cluj vor fi opt scene
Peste 150 de artiști internaționali vor urca pe cele opt scene ale festivalului, la Untold urmând să vină și îndrăgitul personaj Hodor (Kristian Narin) din Game of Thrones, care este și un DJ extrem de popular în Marea Britanie, cunoscut pentru show-urile sale Rave of Thrones și 7 Sessions. Biletele și abonamentele la festivalul de la Cluj sunt disponibile pe eventim.ro. Mai multe amănunte pe site-ul http://www.untold.com/.

Alte stiri din Muzica

Ultima oră