Unde vedem Gala Premiilor UCIN 2016

23 Mai 2016 | scris de Alex Revenco
Unde vedem Gala Premiilor UCIN 2016

Evenimentul a avut loc pe 16 mai, în sala de spectacole a Cercului Militar și a fost filmat integral de echipa TVh. Actori, regizori, producători, oameni de televiziune, cu toții au pășit pe covorul roșu pentru a primi sau pentru a decerna premiile oferite de Uniunea Cineaștilor din România.

Premii și unsprezece premii speciale

Spectacolul a fost prezentat de Gianina Corondan si de Mihai Găinușă, cei doi completându-se magistral și oferind audienței replici spumoase și pline de umor. Președintele UCIN, a înmânat nu mai puțin de unsprezece premii speciale, printre care Premiul Academic UCIN, maestrului Victor Rebengiuc. Juriul, prezidat de Stere Gulea, a hotărât ca Marele Premiu și Trofeul Uniunii Cineaştilor să meargă către filmul „București NonStop” regizat de Dan Chișu, iar Premiul Special al Juriului a fost conferit filmului „Aferim!”, regia Radu Jude. Premiul pentru regie a fost oferit lui Corneliu Porumboiu pentru filmul „Comoara”.

Concert Pasărea Colibri

Miercuri, 25 mai, ora 20:00, la TVh, îi veți vedea nu doar pe câștigători și declarațiile lor, ci și un adevărat spectacol oferit de artiștii prezenți: Concertino, Jezebel, Pasărea Rock și talentatele balerine ale școlii Floria Capsali, care au completat cu grația lor, atmosfera de gală de la Cercul Militar. Gala Premiilor UCIN a fost un eveniment organizat de Uniunea Cineaștilor din România, cu sprijinul CNC și produs de REVOLVER.

Alte stiri din Mass Media

Ultima oră