Un nou serial la Disney Junior – Eroii in pijama

16 Mai 2016 | scris de Sebastian S. Eduard
Un nou serial la Disney Junior – Eroii in pijama

Astazi se lanseaza la Disney Junior un nou serial – Eroii in Pijama- ce urmareste aventurile a trei super-eroi prescolari: Pisoi, Bufnita si Sopi. Programul se difuzeaza in fiecare zi de luni pana vineri de la ora 19:00, si in reluare, de la orele 9:10 si 21:25.

 

În timpul zilei, micuții de 6 ani Connor, Amaya și Greg merg la școală ca toți ceilalți. Însă când ceva rău se petrece în oraș, acești copii speciali, motivați de curiozitate și un simț acut al dreptății, se pregătesc pentru misiunile lor – însă trebuie să aștepte căderea serii când întregul oraș a adormit pentru a putea merge fără să fie văzuți.

 

Când eroii noștri își pun pijamalele și își activează amuletele de animale, se transformă prin magie în alter ego-urile lor de super eroi dinamici, Pisoi, Bufnița și Șopi și devin Eroii în Pijama. Pisoi – foarte rapid și agil, Șopi – extrem de puternic și cu capacitatea de a se cățăra pe ziduri și Bufnița – cu abilitatea de a zbura și de a vedea la distanțe îndepărtate. Împreună cei trei pot face față oricărei situații, se îmbarcă în aventuri pline de acțiuni, rezolvă mistere, se luptă cu răufăcători și învață în același timp lecții valoroase. Eroii în pijama au pornit în noapte pentru a salva ziua

 

Categoria principală de public vizată de această serie sunt copiii cu vârsta între 2 și 7 ani și familiile lor. Serialul stimulează jocul imaginativ și este bazat pe captivanta și remarcabila serie de cărți ilustrate ‘Les Pyjamasques’ creată de autorul francez Romuald Racioppo.

Alte stiri din Mass Media

Ultima oră