Ionuţ Cristache, la TVR 1, cu România 9

05 Noi 2016 | scris de Sebastian S. Eduard
Ionuţ Cristache, la TVR 1, cu România 9

Din 7 noiembrie, TVR 1 lansează talk-show-ul România 9, moderat de jurnalistul Ionuţ Cristache. Emisiunea este un talk-show de sinteză, în care, alături de invitaţi puternici, vor fi dezvoltate şi dezbătute teme politice, sociale şi economice, într-o manieră inedită, dinamică şi interactivă. România 9 va fi difuzată în direct la TVR 1 şi TVR+ de luni până joi, de la ora 21.00.

„Va fi un talk-show fără încrâncenare. Asta ne propunem. Să disecăm realitatea cu bune şi cu rele fără a ne închina la falşi idoli, fără a ne înrola în vreo „armată”, fără partizanat. Toată lumea care are ceva de spus şi care contează în spaţiul public va avea uşa deschisă atâta timp cât va avea o părere pertinentă de exprimat. Venim cu un concept nou, dinamic, iar telespectatorul va fi implicat direct”, ne invită Ionuţ Cristache, moderatorul emisiunii România 9 de la TVR 1.

Principalii actori ai evenimentelor-cheie, lideri de opinie şi, în special, liderii generaţiei tinere vor fi invitaţii lui Ionuţ Cristache în fiecare seară la TVR 1. România 9 îşi propune o nouă abordare a realităţii, o nouă viziune asupra evenimentelor, un nou tip de analiză a faptelor, o nouă manieră de a dezbate. Echipa de realizatori intenţionează să aducă în prim plan o nouă perspectivă pentru publicul interesat de viaţa cetăţii şi o nouă expunere a prezentului, astfel încât să fie de interes pentru tânărul „milenial”.

Alte stiri din Mass Media

Ultima oră