Premieră Discovery Channel. Lupta pentru supremație a unei familii de lei

29 Oct 2015
Premieră Discovery Channel. Lupta pentru supremație a unei familii de lei
 Documentarul “Lider în lumea leilor” este o serie fascinantă de istoria naturii, care scoate la lumină lupta pentru supravieţuire a unei familii de lei din rezervaţia Sabi Sand din Africa de Sud. Zoologul Dave Salmoni urmăreşte comportamentul familiei de lei Mapogo, ai cărei membri se transformă din cinci pui drăgălași într-o echipă de masculi tineri și feroce. Imaginile cu lei folosite în documentar au fost filmate pe parcursul a mai bine de 20 de ani, de către diverse echipe de filmare de profesionişti sau de amatori.

Documentarul va avea premiera dumincă, 1 noiembrie, de la ora 22:00.

Acest program urmărește grupului de lei Mapogo, cinci frați din familia de lei Sparta, care se transformă treptat într-un grup neînfricat, după ce mama lor riscă şi primeşte lângă ea un strain – Makhulu este un mascul impunător care, odată acceptat în grup, le va schimba viaţa celor cinci fraţi.

Câștigând respectul celor mai mici dintre ei, Mr T și Kinky Tail, Makhulu îi conduce pe un alt drum, departe de familia lor, pentru a-și forma propria familie. În final, șase masculi tineri vor alcătui coaliția Mapogo, care va dezlănțui un regim de teroare absolută. Pe parcursul unui singur an, mai bine de 100 de lei vor fi uciși, iar coaliția va prelua treptat controlul asupra unui teritoriu vast.

Incredibila lor poveste, filmată de specialiști consacrați în lumea documentarelor de istoria naturii, este completată de imagini filmate de martori oculari. De asemenea, telespectatorii află ce au de spus localnicii înspăimântați, care au văzut cu ochii lor cum acționează cei șase în lupta lor pentru supremație.

Alte stiri din Mass Media

Ultima oră